УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Як виглядає модель, яка не соромиться своєї фігури (+ФОТО, ВІДЕО)

16/12/2015
Як виглядає модель, яка не соромиться своєї фігури (+ФОТО, ВІДЕО)

Іскра Лоуренс — 25-річна британська модель plus-size.

Дівчина абсолютно не соромиться недоліків своєї пишної фігури і закликає редакторів гламурних журналів не вдаватися до популярної практиці ретушування недосконалостей моделей на фотографіях. Модель вважає, що стандарти, нав'язувані гламурними виданнями приносять тільки шкоду психіці і здоров'ю жінок.

1 2

На своїй сторінці у Инстаграмі Іскра відверто демонструє свої неідеальні форми, целюліт і розтяжки. Дівчина викладає звичайні фотографії з життя. На деяких вона засмагає на пляжі і з апетитом наминає шоколадні торти і тістечка, попутно розповідаючи про свою любов до солодкого. Дівчина хоче довести, що жіноча краса полягає зовсім не в їх малій вазі.

3 4

У Іскри безліч шанувальників, вона може похвалитися більш 300 тисячами передплатників. Звичайний розмір моделі становить 38-40. Іскра ж надягає одяг 50-го розміру. Вона закликає всіх жінок не соромитися своїх недоліків і любити себе таким, як є.

5

Модель не приховує, що будучи підлітком, вона була дуже закомплексованою і жахливо соромилася своєї ваги. Але після того, як вона зуміла прийняти себе такою як є і перестала соромитися свого тіла, її життя відразу налагодилося. Сьогодні вона — успішна затребувана модель, регулярно бере участь у модних фотосесіях. Іскра Лоуренс — найбільш відома модель, що рекламує білизну марки American Eagle's lingerie.

6 7 8

Іскра розповідає, що забула про дієти ще шість років тому і тепер абсолютно щаслива. Вона намагається харчуватися раціонально, тобто вживати якомога більше здорових продуктів, але іноді не проти поласувати шматочком піци.

38044 59093 60618 82460 82926 92389 96420

 

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru