УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Помітите різницю? Претендентки на титул “Міс Всесвіт” з косметикою і без (ФОТО)

21/12/2015
Помітите різницю? Претендентки на титул “Міс Всесвіт” з косметикою і без (ФОТО)

Є думка, що зовнішність більшості дівчат, що беруть участь у міжнародних конкурсах краси, – справа рук вмілого візажиста, а зовсім не природи. Кілька претенденток на титул «Міс Всесвіт», який днями стартував у Лас-Вегасі, вирішили спростувати це і стали публікувати в Twitter і Instagram свої фото без макіяжу. Чи вдалося дамам довести природність своєї краси, вирішувати вам.

Владислава Євтушенко, Росія

Росію на конкурсі «Міс Всесвіт» представляє 19-річна студентка з Чити Владислава Євтушенко. На конкурсі «Міс Росія-2 015» дівчина отримала корону першої віце-міс.

8yQ641j u4vQ7ld

Свій єдиний в Instagram Знімок без макіяжу дівчина прокоментувала так: «Пост для тих, хто ЗА природність. Захотілося показати вам як я виглядаю, коли тільки-тільки відриваюся від подушки. Вранці у мене завжди червоні очі, тому "Визин" mast have в моїй аптечці. Я завжди ходжу з зібраними волоссям, які, до речі, недавно обрізали, і через це я досі дуже зла ».

 

Анна Вергельская, Україна

Від України боротися за корону найкрасивішій дівчата світу в Лас-Вегас поїхала 26-річна менеджер-економіст Анна Вергельская.

jL1H9pv MbgJOc5 Ng4YsD5

На відміну від деяких своїх суперниць Анна не стала приєднуватися до флешмобу «за природність» і публікувати фото без косметики з відповідним хештег. Однак в Instagram дівчата все ж знайшлися знімки без макіяжу, зроблені незадовго до конкурсу.

 

Торію Ніколь, Багами

Найкрасивішій дівчині Багамських островів Торіі Ніколь 27 років. Так вона виглядає на конкурсі. Перший знімок – загальний портрет. Другий – образ в купальнику.

 

HOLbGai i7GDQQU kFnpbGZ

А це – Селфі Ніколь без косметики і фотошопа.

 

Кларисса Моліна, Домініканська республіка

А це 23-річна володарка корони найкрасивішої дівчини Домінікани Кларисса Моліна.

Вона ж без макіяжу.

tCBUSds SWsRQsz

Анніндія Путрі, Індонезія

Суперниці Кларісси з Індонезії Анніндіі теж 23 роки. На сцені в «бойовій» готовності дівчина виглядає так.

У домашній обстановці дівчина виглядає дещо трохи інакше.

WSTy2Wx 0gT4Zb1

Хільда ​​АККУ, Гана

Гану на міжнародному конкурсі краси являє 26-річна модель, а за сумісництвом мистецтвознавець Хільда ​​Акку.

Вона ж без косметики.

Y4mNglW 9TSxqeF

Клаудія Баррінуеу, Аргентина

Аргентину на «Міс Всесвіт» представляє 24-річна модель і студентка-психолог Клаудія Баррінуеу.

Селфі без макіяжу, зроблене в спортзалі.

JmwuQUg qhxDkB3

Конкурс краси «Міс Всесвіт» веде свою історію з 1951 року. Його власниками є американський підприємець Дональд Трамп і корпорація NBC. Цього року в першому етапі змагання взяли участь представниці 80 країн. У фінал за підсумками перших турів потраплять 15 дівчат, з яких журі належить вибрати переможницю. Володарка титулу корони отримає в тимчасове користування (строком на один рік) корону з дорогоцінними каменями, квартиру в Нью-Йорку і грошовий приз. По закінченні конкурсу найкрасивіша дівчина планети відправиться в кругосвітній тур представляти інтереси Miss Universe Organization.