УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

10 жінок, які довели, що у краси немає меж (ФОТО)

29/12/2015
10 жінок, які довели, що у краси немає меж (ФОТО)

 

Шантель Браун-Янг

Канадська модель, страждаюча порушенням пігментації шкіри з трьох років. Їй вдалося перетворити свій недолік у достоїнство – і стати моделлю.

 

53555

 

Вікторія Модеста


Латиська співачка і модель перенесла 15 неефективних операцій через пошкоджену при пологах ноги. Незабаром ногу довелося ампутувати. Але впевненості в собі у неї не поменшало. Скоріше навпаки. Своїм прикладом вона надихає багатьох.

40325

 

Еріка Ірвін


35-річна модель з Каліфорнії Еріка Ірвін завдяки своєму зросту – 2 метри 5 сантиметрів – вважається однією з найвищих моделей світу.

26151

 

Маша Тельна


Українська модель з дивно великими очима. Її часто називають «прибульцем» і «прекрасним ельфом».

32462

 

Кармен Делль'Орефайс


Цієї моделі вже 84 роки, але вона як і раніше прекрасна і щосили знімається для найвідоміших глянцевих журналів світу, виходить на подіум і стає обличчям рекламних кампаній.

90927

 

Джеймі Брюер


Вона перша в світі модель з синдромом Дауна, а з деяких пір ще й актриса, відома всім по серіалу «Американська історія жахів».

29795

 

Деніз Бідо


28-річна Пуерторіканська модель вважається однією з найбільш затребуваних моделей XXL. Бідо пишається тим, що стала прикладом для всіх жінок важче 55 кілограмів.

78041

 

Кейсі Леглер


Ця французька модель стала першою, з ким було укладено контракт як з чоловіком, іншими словами, Кейсі Леглер стала рекламувати чоловічий одяг. Її зріст – 188 сантиметрів, а коротка стрижка, гострі вилиці і вольове підборіддя і справді роблять Кейсі дуже схожою на молоду людину.

78878

 

Моффа


Її називають новою Кейт Мосс. Широку популярність Моффа придбала завдяки своєму косоокості, і саме воно стало її родзинкою.

75093

 

Диандра Форрест


Диандра – зеленоока афроамериканка-альбінос. Альбінізм серед темношкірих – явище дуже рідкісне, і в світі моди воно дуже цінується.

64339