УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

У цієї дівчини залізна сила волі. Вона ледве вижила у страшній аварії, але подивися, хто вона зараз! (ФОТО)

02/01/2016
У цієї дівчини залізна сила волі. Вона ледве вижила у страшній аварії, але подивися, хто вона зараз! (ФОТО)

Австралійці Келлі Менсель (Kellie Mencel) всього 22 роки. Але незважаючи на такий юний вік, їй вже багато довелося пережити.

Коли Келлі було 17 років, доля приготувала їй подвійний удар: всього впродовж тижня вона пережила дві страшні катастрофи!

Спершу дівчина потрапила в аварію, коли їхала по шосе на своєму автомобілі. Вона була втомленою, і на секунду нею опанував сон. Коли Келлі відкрила очі, її машина вже вилітала на узбіччя …

На щастя, дорога була пустельною, а в машині крім Келлі нікого не було. Автомобіль вилетів з траси і зробив п'ять обертів через дах перш, ніж зупинитися. Хоча транспортний засіб після такого польоту перетворилася на купу металобрухту, але самій дівчині відносно пощастило. У лікарів спочатку були підозри на перелом ший, але юна Келлі відбулася тільки забоями.

Крім того, аварія стала серйозним стресом. Щоб відвернути Келлі від обтяжливих думок, батько взяв її з собою прокататися на човні. Але несподівано мотор вибухнув, а сам катер виявився охоплений полум'ям.

2

Келлі отримала тяжкі опіки. «Коли я кинулася з палаючої човна у воду, то бачила, що моя шкіра ніби плавала окремо поруч зі мною. Вона бовталася як обвислий прапор на флагштоку! »- Згадує подію Келлі.

Більше місяця дівчина провела в госпіталі. А для повного одужання знадобилося да року інтенсивного лікування.

Особливим випробуванням для Келлі стало повернення в школу. У неї тоді не було брів і сильно змінилася лінія волосся. Дівчині довелося сильно натерпітися від насмішок однокласників. «Єдине, що не дало мені звихнутися, це моя сім'я і заняття спортом», – говорить Келлі.

Дівчина не опустила рук і зуміла з честю вийти з ситуації. Зараз, дивлячись на неї, не віриться, що їй довелося пережити. Сама Келлі зазначає, що подія здорово загартувало її характер.

3

4

Зараз вона є інструктором з фітнесу. Крім того, Келлі веде свій блог в Інстаграме, в якому пише надихаючі повідомлення, а також ділитися порадами про догляд за собою. На її акаунт підписалося більше 13000 людей!

5