УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Ось як виглядає найдорожче тіло в світі. Той випадок, коли «дорого» не означає «красиво» … (ФОТО)

02/01/2016
Ось як виглядає найдорожче тіло в світі. Той випадок, коли «дорого» не означає «красиво» … (ФОТО)

Американка Аманда Лепор може похвалитися тим, що її тіло офіційно визнано найдорожчим у світі. Втім, цей титул жодним чином не відображає красу. Найдорожчим це тіло стало через кількість витрачених грошей на численні пластичні операції.

Аманда Лепор насправді не зовсім жінка. Ряди прекрасної половини людства вона поповнила теж лише завдяки сучасним досягненням медицини. Адже на світ вона народилася хлопчиком на ім'я Арманд.

Арманд з самого дитинства любив возитися з ляльками і відчував себе набагато комфортніше в суспільстві дівчаток, ніж в хлоп'ячому оточенні. У 11 років він побачив передачу про зміни статі і з тих пір загорівся ідеєю самому стати жінкою.

Батьки спершу ставилися до примх Арманда як до звичайного дивацтва, яке він скоро переросте. Але хлопчик був твердо впевнений у тому, що знаходиться не своєму тілі. Він носив довге волосся, через що його часто плутали з дівчинкою. У 13 років хлопчина став користуватися косметикою і фарбувати вії. А одного разу навіть з'явився в клас в жіночій сукні, через що його виключили зі школи.

«У школі мені доводилося ой як несолодко! Там мене постійно дражнили і висміювали. Але це лише допомогло стати мені сильніше. У підсумку я стала саме тією особистістю, якою залишаюся по сьогоднішній день », – говорить Аманда.

У 15 років, тоді ще хлопцю, Арманду вдалося нелегально роздобути гормональні препарати. Він тут же почав їх приймати. Візит до психіатра теж нічого не змінив … Арманду лише офіційно поставили діагноз «транссексуальність». Зате тепер Арманд зміг легально приймати гормони, щоб стати жінкою.

Через два роки Арманд зробив операцію зі зміни статі. Тепер він офіційно став Амандою. Але заново створеної жінці цього здалося мало. Аманда почала з подвоєною енергією коригувати своє тіло. Вона робила операції по зміні форми носа, повік і лоба, вставляла імплантанти в груди, сідниці і губи … А заради видалення ребер їй довелося зробити поїздку в Мексику, оскільки в США ця операція заборонена.

4 (2)   1