УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Вони соромилися своїх весільних фото, і це сподвигло їх на сміливий крок (ФОТО)

14/01/2016
Вони соромилися своїх весільних фото, і це сподвигло їх на сміливий крок (ФОТО)

Ця пара з Дубліна просто шокувала своїм схудненням, вірніше, його результатом, всіх знайомих. Рішення схуднути прийшло тоді, коли вони зрозуміли, що соромляться показувати свої фото з весілля. Їх загальна вага становив близько 330 кілограмів. Вони і справді скинули 152 кілограми на двох, хоча це було неймовірно важко.

Протягом усього життя їм постійно доводилося стикатися з проблемою власної ваги, точніше з тими незручностями, які він заподіював. Ні тобі політати на літаку, бо місць таких габаритів в салоні просто немає, ні нормально поспати на ліжку – спальне місце кілька разів ламалося під їх вагою. Так закінчили своє життя 4 ліжка, і купувати п'ятий парі зовсім не хотілося.

Ноіл і Лиша одружилися в 2003 році. Одним із загальних пристрастей у них була любов до фаст-фуду. Причому це пристрасть виявилося настільки сильним, що вони могли їсти гамбургери, чіпси і іншу нісенітницю 3 рази на день. Після народження трьох дітей обидва набрали ще більше. Жінка вже не могла купувати нормальний одяг – був тільки один-єдиний магазин, в якому їй шили її на замовлення. Та й наряди вона вибирала такі, щоб можна було приховати свої тілеса.

Зрештою все це склалося в твердий намір, підкріплене мотивацією. Що цікаво, після схуднення разом із зайвою вагою з з життя зникли і весільні фотографії. Ноіл просто здригнувся від огиди, коли побачив їх, і викинув у смітник. Щоб схуднути, Лиша вступила в спеціальну групу, про яку розповіла подруга. Коли її чоловік помітив зміни, він і сам приєднався до групи. Взаємна підтримка і постійну увагу тренерів привели їх до успіху!

 52 53