УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

На перший погляд, це звичайні моделі. Але все далеко не так просто, як здається … (ФОТО)

16/01/2016
На перший погляд, це звичайні моделі. Але все далеко не так просто, як здається … (ФОТО)

 

Світ моди давно вже перестав бути простою демонстрацією дизайнерських нарядів. На подіумі все більше уваги приділяється особистості самої моделі. Вона повинна не тільки відповідати заданим стандартам і мати симпатичну зовнішність, але і зобов'язана притягувати до себе якомога більше поглядів.

Тому світова індустрія моди потребує неординарних і яскравих моделях. Вони повинні дивувати публіку або навіть епатувати! Так що не дивно, що модельні агентства все частіше звертають увагу на досить нестандартних дівчат, у тому числі і на тих, хто тільки з вигляду схожий на дівчину.

1 (1)

 

Кевін Белот
Філіппінсій хлопець Кевін з дитинства мріяв перемогти в конкурсі краси і стати володарем титулу «Міс Філіппіни». За правилами цього змагання брати участь у ньому дозволяють тільки жінкам. Проте Кевін не відвернеться свій мрії.

Він зробив кілька операцій по зміні зовнішності і в 21 рік подав заявку на участь у конкурсі краси серед трансвеститів, який проходив в Таїланді. Кевін завоював титул, разом з яким здобув популярність і запрошення від багатьох модельних агентств. Найближчим часом він планує зробити операцію зі зміни статі.

2 (1)

Клаудіа Чарріез
Клаудіа Чарріез відома участю у вельми відвертих фотосесіях і фільмах для дорослих. Дивлячись на неї, не можна навіть припустити, що вона народилася чоловіком!

Численні операції перетворили хлопця в ефектну пишногруду блондинку. Тепер Клаудіа підкорює вершини модельного бізнесу і є також популярної телеведучої.

3 (1)

Джина Росеро
Джина – дуже затребувана і високооплачувана модель. Домігшись успіху, вона шокувала своїх шанувальників відвертою заявою. Джина зізналася, що народилася хлопчиком!

Модель переживала, що її одкровення може перешкодити подальшій кар'єрі. Але теперішній світ моди вже звик до подібних заяв. Так що популярність Джини лише збільшилася.

 

 4 (1)

Лаверна Кокс
Крім вдалої кар'єри моделі, Лаврена Кокс досягла успіху як успішний адвокат. Крім того, вона досягла чималих успіхів в акторському мистецтві. За зйомки в телесеріалі «Помаранчевий – хіт сезону» вона була номінована на премію «Еммі».

А журнал Time торік включив Лавернь в список ста найвпливовіших жінок і розмістив її фотографію на обкладинці.

5 (1)

Айсіс Кінг
Відома модель Айсіс Кінг ще зовсім недавно була чоловіком на ім'я Дерелл Уоллс. Хлопець взяв участь у реаліті-шоу «Топ-модель по-американськи», де привернув до себе увагу громадськості.

Провідна цього шоу Тайра Бенкс була настільки вражена рішучістю і сміливістю Дерелла, що оплатила йому операцію зі зміни статі. Ця подія ще більше підігріло інтерес до персони Айсіс Кінг.

6 (1)

Каміла є найпопулярнішою моделлю Шрі-Ланки. На Цейлоні рекламу з її зображенням можна зустріти буквально на кожному кроці. А сама модель є постійною учасницею різних розважальних телепередач.

Як і Кевін Белот, Каміла Асанка добилася популярності завдяки конкурсу краси серед трансвеститів і транссексуалів.

7 (1)

Сірапассорн Аттаякорн
У своїх відвертих інтерв'ю Аттаякорн зізнається, що на шляху до успіху на її долю випало багато випробувань. Навіть після зміни статі модель піддавалася нападкам і глузуванням з боку ненависників.

Зараз же Сірапассорн є однією з найвідоміших моделей в Азії.

8 (1)

Леа Ті
Народившись в інтелігентній католицькій родині, хлопчик Леонардо згодом вирішив присвятити себе світу моди і шокував родичів, вибравши жіночий одяг і високі підбори.

Зараз же Леа Ті, мабуть, є найвідомішою моделлю-транссексуалом. Світову популярність їй принесла співпраця з французьким будинком мод Givenchy.

9 (1)

Харіса
Харіса – це популярна співачка і модель з Південної Кореї. Першу славу ця людина здобув, будучи ще в тілі чоловіка. Нинішня модель була до цього співаком на ім'я Лі Кюнг-Іп.

За визнанням Харіса, вона з дитинства ідентифікувала як жінка, яка народилася в тілі чоловіка. Після низки обстежень молодому співакові дозволили операцію зі зміни статі. Харіса стала другою людиною в Південній Кореї, який змінив стать.

10 (1)

Кармен Каррера
Якщо багато моделей-трансгендери отримують популярність лише завдяки зміні статі, то Кармен Каррера довгий час приховувала своє минуле. Вона старанно замовчувала той факт, що спочатку була чоловіком. Але врешті-решт її таємниця була розсекречена.

Проте шанувальників у Кармен не зменшилося. І вона продовжує залишатися однією з найбільш затребуваних моделей.