УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

8 речей, які ніколи не варто робити у фітнес-клубі (+ФОТО)

22/02/2016
8 речей, які ніколи не варто робити у фітнес-клубі (+ФОТО)

Якщо ви вирішили привести тіло в порядок і записалися в тренажерний зал, пам'ятайте – там треба «пахати», зганяючи жирок і хитаючи м'язи, а не робити Селфі на тлі атлетів, втягуючи живіт. Також не варто:

gdg

1. Думати, що ви вдома

Навіть якщо ви заплатили астрономічну суму за абонемент в який-небудь лакшері фітнес-клуб, не варто думати, що тепер вам дозволено все. Ходити голою або стригти нігті в роздягальні, робити епіляцію воском в душі або співати в фен, думаючи, що це мікрофон, краще все-таки вдома. І взагалі, якщо довго займати фен після тренування, можна нарватися на неприємності.

giphy

2. Надмірно потіти

Не дарма ж косметичні марки випускають купу дезодорантів і антиперспірантів, щоб ваші пахви залишалися сухими і добре пахли. Звичайно, при великих навантаженнях ви будете потіти (це неминуче) – але якщо піт стікає струмками по обличчю, промокніть його хоча б паперовою серветкою.

jhj

3. Влаштовувати танцювальне шоу на біговій доріжці

Ви розучили якусь танцювальну зв'язку з кліпу Майкла Джексона або Бейонсе і хочете продемонструвати її світу? Зробіть це на танцполі в нічному клубі, а не в спортивному залі. По-перше, ви будете виглядати нерозумно, а по-друге, справа може закінчитися травмою.

gh

4. Використовувати тренажери не за призначенням

Фітнес-клуб – це місце підвищеної небезпеки.

kjk

5. Носити занадто обтягуючі або прозорі легінси

Вирушаючи на йогу, мало хто мріє опинитися не в класі для занять, а в кабінеті гінеколога, і побачити все, що приховано під одягом. Та й поза «собака мордою вниз» не завдасть особливого задоволення тим, хто стоять позаду. Хоча деяким, може бути, і доставить – але воно вам треба?

yuy

6. Займатися в поодинці

Веселіше і продуктивніше тренуватися з подругою або другом. Так ви зможете підганяти і мотивувати один одного. Зрештою, буде з ким посміятися. До речі, 20 хвилин сміху до кольок у животі спалюють близько 100 калорій. Це, звичайно, мізерно мало, але все ж краще, ніж нічого.

uy

7. Ловити погляди інших, коли ти голий

Стояти голяка в роздягальні або душі і розглядати інших – неприйнятно. Ніхто не ходить в спортзал в надії наштовхнутися на маніяка.

tyt

8. Тримати їжу в шафці

Якщо ви орендували шафку в роздягальні, то, звичайно, це ваш особистий простір, де можна зберігати все що завгодно. Дзеркало, мотивуючі картинки, одяг для спорту, кросівки, рушник, набір для душу, купальник, таблетки для росту м'язів – це все ок. Але ось від млинчиків, тістечок або курки гриль доведеться відмовитися. Запах буде стояти ще той, та й їсти це все краще вдома, поки ніхто не бачить, – а на людях жувати селеру і давитися буряковим соком.

wq