УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Символічне значення прикрас: на якому з пальців краще носити перстень (ФОТО)

23/02/2016
Символічне значення прикрас: на якому з пальців краще носити перстень (ФОТО)

З давніх часів кільця на пальцях вважаються прикрасою. За багато тисячоліть мода на кільця не змінилася, змінилося лише їх оформлення, матеріали й камені, а також думка психологів і хіромантів, які переконані, що кільця на певних пальцях руки несуть своє значення.

Одягнувши на палець кільце, ми, самі того не підозрюючи, прагнемо підкреслити свою індивідуальність, ставлення до світу і життя. Хіромантія – це наука про руку, свого роду мистецтво, що вивчають все, що пов'язано з долонею і пальцями як невід'ємною частиною руки, в тому числі і значення кілець на пальцях.

Кільце на вказівному пальці (палець Юпітера)

KbMg

Якщо ви часто носите кільця на вказівному пальці, це говорить про ваш вольовий характер, гордість, бажанні панувати. Якщо це права рука, то ви людина розсудлива, ліва – ви схильні до істерик і манії величі. На підтвердження цього факту досить згадати відомих владних правителів.

Якщо ж ви носите кільця на вказівних пальцях обох рук, це означає, що ви в прагненні до своєї мети не зупинитеся ні перед чим. Носити кільця на цих пальцях корисно. Це підвищує самооцінку людини і допомагає здійснити свої мрії, особливо якщо прикраси виконані із золота або олова.

Кільце на середньому пальці (палець Сатурна)

im

Якщо ви носите прикраси на середньому пальці, ви хочете показати світу, наскільки ви подобаєтеся самому собі. Ключову роль при цьому відіграє розмір кільця: чим воно більше, тим сильніше власник прагне показати оточуючим, який він чарівний.

Зустрівши таку людину, ви можете бути впевнені, що він володіє воістину величезною духовною силою. Якщо людина носить кільця Сатурна на обох руках, це означає, що людина в деякій мірі володіє відчуженістю від повсякденного життя. Також кільце на середньому пальці, дозволяє збільшити людині свій здоровий глузд, особливо, якщо кільце зроблено з свинцю, оскільки свинець – символ Сатурна. Важливу роль відіграє і розмір кільця. Малий розмір кільце говорить про почуття власної гідності, а великий – знак марнославства і гордині.

Кільце на безіменному пальці (палець Аполлона)

Tress

Кільця на безіменному пальці – безперечно, найпоширеніше явище. Швидше, буде зайве згадати, що на цьому пальці носять обручку, позначаючи сімейний стан. Людина тим самим підкреслює факт того, що вона перебуває в законному шлюбі. Ця традиція бере свій початок ще з давніх єгиптян: вони вірили, що з цього пальця починається потік любові, що веде прямо до серця.

Але звичайно, крім обручки, люди надягають на палець і інші кільця.

Якщо кільце одягнуте на безіменний палець, це означає пристрасть власника до розкоші, прагнення до задоволень, насолод. Коли кільця надіті на обох руках, це символ того, що людина перебувати на піку насолоди, або, коли знаходиться в задовільному для себе становищі. Якщо кільце невеликих розмірів, це говорить, що людина урівноважена, спокійна і впевнена у собі.

Коли кільце великих розмірів, то людина прагне привернути увагу до себе, бути поміченою. Найчастіше це пов'язано з нестійким бажанням, легкою збудливою особистістю, особливо, якщо власник кільця – чоловік.

Так само варто окремо відзначити жіночу руку. Коли поверх обручки жінка одягає ще одне кільце, в більшості випадків золоте, з дорогоцінними каменями. Підсвідомо вони дають знак оточуючим, про значущість для неї шлюбу, і утримання своєї другої половинки будь-якими способами.

Якщо ж людина носить обручку на лівій руці, причому усвідомлено, цей знак говорить оточуючим наступне: «Я вільний».

Кільце на мізинці (палець Меркурія)

Мізинець – це уособлення хитрості, мінливості натури, витонченості розуму, самозакоханості, схильності до пліток і інтриг. Той, хто носить кільце на цьому пальці, прагне до незалежності. Такі люди часто гравці, вони не гребують будь-якими способами добитися перемоги. Вони завжди готові до флірту, кокетування і азартних ігор.

Якщо ви зустрінете людину з кільцем на мізинці, це повинно насторожити вас. Йому властиво морочити іншим голови, брехати, викручуватися. Звичайно, не потрібно обходити таких людей трьома шляхами, але краще не втрачати пильність при спілкуванні з ними.

Кільце на великому пальці (палець Венери)

bvc

Ці кільця заслуговують на особливу увагу. Власник буквально кричить: «Прошу уваги, я йду!» Він прагне при будь-якому зручному випадку самоствердитися в житті, а способи не мають значення. Кільце на цьому пальці вказує нам емоційну людину, але з величезною внутрішньою енергією.

Це люди принципу, вони дуже вперті і стоять на своєму до кінця. Не намагайтеся переконати цю людину, це марна трата часу. Власники, надягаючи свої прикраси на середній палець, намагаються підкреслити свою індивідуальність, прагнення інстинктів, найчастіше власник кільця, інтуїтивно розуміє свою проблему, прагнути за допомогою кільця приборкати свої прагнення.