УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Як миттєво зупинити серцевий напад підручними засобами

19/03/2016
Як миттєво зупинити серцевий напад підручними засобами

Якщо у когось почався серцевий напад, з'явилася сильна, пекуча біль за грудиною, яка не проходить, тоді потрібно терміново викликати швидку допомогу.

a

Але бувають в житті такі ситуації, що «швидка» не може добратися, та й таблеток немає під рукою. А якщо і є, то вони при інфаркті практично не допомагають.

Доктор Д. Крістофер і доктор Р. Шульц присвятили половину свого життя дослідженню цієї проблеми. І вони прийшли до висновку, що зупинити серцевий напад можна протягом хвилини за допомогою одного продукту.

Для того щоб зупинити насувається інфаркт, потрібно додати в склянку води одну чайну ложку меленого кайенского перцю. Цей гострий перець містить велику кількість капсаїцину, який діє подразливо на дихальні шляхи, шкіру і слизові оболонки.

Він є знеболюючим і відволікаючим засобом. Даний спосіб підходить, якщо людина знаходиться в свідомості. Якщо він без свідомості, то можна крапнути кілька крапель екстракту кайенского перцю під язик.

Спосіб зупинки серцевого нападу, згаданий вище, слід сприймати як акт першої медичної допомоги. Його можна застосовувати тільки в екстрених випадках.