УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Чоловічий журнал Maxim вперше помістив на обкладинку модель plus size (Фото+Відео)

31/03/2016
Чоловічий журнал Maxim вперше помістив на обкладинку модель plus size (Фото+Відео)

Останні кілька років моделі plus size стали неймовірно затребувані в світі моди. Їх запрошують на покази, знімають в рекламних кампаніях і музичних кліпах. Співпраця з «пампушками» збільшує маркам прибуток. Крім того, завдяки «боді-позитиву» мільйони дівчат по всьому світу перестають комплексувати, якщо їх фігури далекі від заданих стандартів.

aa

Одна з найбільш затребуваних манекенниць-пампушок – 28-річна американка Ешлі Грехем (Ashely Graham). Красуня часто бере участь у модних показах і рекламує білизну і одяг. А на цей раз Ешлі з'явилася на обкладинці американського чоловічого журналу Maxim, де позувала практично голою.
До речі, для видання помістити модель plus size на обкладинку – прорив. Раннє журнал прикрашали лише «стандартні» красуні. В номер також увійшла відверта фотосесія, де Ешлі продемонструвала спокусливі форми.

На думку експертів, тренд на дівчат з формами на обкладинках модних журналів свідчить про те, що мода на надмірну худорлявість і виснажливі дієти остаточно відходить у минуле.

Ешлі стала першою моделлю pluz-size, чий знімок прикрасив обкладинку головного спортивного журналу Америки і Канади Sports Illustrated.

  e f c