УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Ось як слід одягатися, щоб виглядати молодше

09/05/2016
Ось як слід одягатися, щоб виглядати молодше

Від правильно підібраного одягу залежить багато. Це не просто наш образ, а спосіб показати себе світові. Якщо ви хочете, щоб світ сприйняв вас більш молодою, слідуйте цим простим порадам. Передає Корупція.Спорт

 

kakodetsiavinstitut

 

1. Колір одягу

Багато жінок бояться експериментувати і вибирають чорний колір, який вважається одним з найбільш елегантних. Однак, цей колір також може істотно підкреслити перші ознаки старіння. Якщо ви не можете повністю виключити темні речі з гардероба, намагайтеся розбавити їх яскравими деталями. Вибирайте одяг світлих пастельних кольорів, спробуйте використовувати різні відтінки фіолетового і блакитного кольорів – вони освіжають і надають новий цікавий акцент образу. Також намагайтеся вибирати однотонні типи тканин.

2. Аксесуари

Прикраси та аксесуари повинні бути дорогими, якісними і їх повинно бути мало. Уникайте дешевої яскравої біжутерії, яка більше підходить молодим дівчатам. Вибирайте прикраси з гарними каменями, персні, оригінальні кільця і ​​інші прикраси, які освіжають і роблять образ яскравіше. Також ретельно підбирайте сумки, шарфи і інші аксесуари, щоб створити потрібний ефект.

3. Взуття

Якщо ви хочете виглядати молодше, не носіть грубе взуття, а також туфлі на платформі або з широким носом. Найбільш ефективний спосіб виглядати молодше – акуратне і елегантне взуття на підборах.

4. Одяг

Запам'ятайте головне правило: будь-які занадто широкі, об'ємні і безформні речі будуть вас старити. Якщо ви можете собі це дозволити, краще носити одяг по фігурі – такий вибір може допомогти скинути кілька років. Підбирайте тільки ті речі, які ідеально сидять на вашій фігурі. Уникайте складного крою, занадто великої кількості елементів. Краще дотримуватися стильного мінімалізму.

5. Коригувальна білизна

У багатьох жінок після 40 вже є помітні недоліки фігури. Якщо в цілому фігура у вас гарна, але є невеликі недоліки, обов'язково ховайте їх за допомогою білизни, що тягне, вибір якої сьогодні просто величезний на всі випадки. Навіть зірки користуються такою хитрістю, так чому б і вам не наслідувати їхній приклад? Така білизна допомагає зробити обриси фігури більш чіткими – так ви будете виглядати набагато молодше.

6. Одяг з акцентом на перевагах

Замість того, щоб приховувати недоліки за безглуздим одягом, спробуйте акцентувати увагу на ваших перевагах. У кожної жінки є своя родзинка. Наприклад, якщо у вас пишні груди, носіть одяг з вирізом. Якщо у вас красиві ноги, частіше надягайте спідницю-олівець.

7. Відволікайте увагу від недоліків

Підкреслити достоїнства можна не тільки за допомогою одягу. Використовуйте хитрості стилістів, щоб привернути увагу до найбільш вдалих ділянках тіла. Наприклад, якщо у вас широкі стегна, але красиваі шия і плечі, використовуйте тонкі подовжені намиста до середини декольте. Це візуально подовжить шию і змістить центр уваги на верхню частину тіла. Якщо у вас витончені зап'ястя, але не дуже красива шия, використовуйте більше браслетів, щоб привернути увагу до рук. Якщо ви не знаєте, як підкреслити свої достоїнства, зверніться за консультацією до стиліста і розкрийте для себе секрети правильного вибору аксесуарів.

8. Не намагайтеся здаватися молодше за допомогою невідповідною одягу

Враховуйте свій вік при виборі одягу. 35-річна жінка з двома хвостиками в рожевій кофтинці з веселою пикою або 40-річна дама в короткій вузькій спідниці – це ознака поганого смаку. У кожного віку своя краса, ваша задача – не намагатися здаватися молодше, надягаючи недоречний молодіжний одяг, а підкреслити свою індивідуальність і переваги вашого віку.