УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Думаєш, що це фото гарненької моделі? Але дізнавшись правду, ти будеш шокований!

26/05/2016
Думаєш, що це фото гарненької моделі? Але дізнавшись правду, ти будеш шокований!

7a422c24febea4a358764486fa298637
Дивлячись на усміхнену й чарівну Меган Бернард важко повірити, що в житті дівчини можуть бути якісь серйозні проблеми. З боку здається, що у неї є абсолютно все, що потрібно для щастя: успішна кар'єра моделі, люблячий хлопець і дбайливі батьки. Але насправді дівчині довелося натерпітися такого, чого ворогу не побажаєш …

У віці 15 років героїня нашої розповіді захворіла лімфостазом. Це хронічна недуга, який тягне за собою порушення відтоку лімфи. Лімфовузли в правій нозі дівчини перестали справлятися зі своєю функцією, в результаті чого кінцівка почала набрякати до неприродних розмірів. У тканинах збиралося близько трьох літрів зайвої рідини!

Крім фізичного болю лімфостаз здорово вдарив по самооцінці дівчини, адже в юнацькому віці всім так хочеться виглядати ідеально.

«До своєї хвороби мені подобалося бути в центрі уваги. Я відвідувала секції спортивної хореографії, танців і баскетболу. Але страшний діагноз змусив мене повністю змінити своє життя », – відверто каже Меган.

Особливо сильно дісталося дівчині від місцевих хуліганів, які почали справжнє цькування. Щодня Меган доводилося вислуховувати безліч образливих висловлювань на свою адресу. Дотепники навіть прозвали її чоловічком Мішлен, натякаючи на схожість з талісманом відомої шинної компанії …

Меган довелося забути про короткі спідниці або облягаючі джинси. Але навіть це не врятувало її від постійних знущань з боку хуліганів … Дівчина була просто в розпачі, тому її батьки вирішили переїхати в інше місто.

На новому місці до Меган поступово повернулася впевненість в собі. «Я подорослішала, і стала дивитися на життя трохи інакше, ніж в дитинстві. Одного разу я прочитала цитату, яка повністю перевернула мій світогляд. Там було написано, що світ навколо нас зміниться на краще лише тоді, коли люди будуть абсолютно чесними перед собою. Я перестала тішити себе марними ілюзіями і прийняла своє тіло таким, яким воно є », – сказала дівчина.

Одного разу подруга вмовила Меган записатися на курси моделей. Хоча наша героїня спершу і не покладала на цю затію ніяких надій, але вона зуміла сподобатися керівникам, і з нею був підписаний професійний контракт!

Незадовго до цієї події у Меган початок все налагоджуватися на особистому фронті: вона почала зустрічатися з хлопцем. «Я довгий час не наважувалася розкрити своєму Робу всю правду про себе. При зустрічі з ним я завжди одягала вільні штани або спідницю до п'ят, а коли ми сиділи поруч, я намагалася завжди тримати його за ліву сторону, щоб він не дізнався про мою ногу», – розповідає Меган.

Коханий нашої героїні дізнався про її недугу лише тоді, коли побачив її першу професійну фотосесію. «Меган жахливо переживала, коли показувала мені свої фото. Але, по правді кажучи, розглядаючи знімки я абсолютно не звернув уваги на ногу. Я був просто вражений красою своєї коханої! »- Розповідає Роб.

Просто чудово, що Меган зуміла впоратися з психологічним навантаженням і довела всьому світу, що люди з фізичними вадами теж можуть бути щасливі!

2 4 5 6 7