УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Як вчителька схудла на 52 кілограми, щоб бути прикладом для своїх учнів (ФОТО)

03/06/2016
Як вчителька схудла на 52 кілограми, щоб бути прикладом для своїх учнів (ФОТО)

Кажуть, що чим більше вага, тим легше її скинути. Мовляв, 10 кг при правильному харчуванні і фізнагрузках йдуть швидше, ніж один у досить стрункої дівчини. 25-річна вчителька Лаура Мічетіч, котра ще два роки тому важила 133 кг впевнена, що ні одна струнка дівчина так не плакала, як вона, коли все-таки вирішила встати на стежку схуднення. Змінити своє тіло, а слідом і життя Лаура, відома в Instagram як theirongiantess вирішила після того, як її покинув бойфренд.

ba752d230e4a3436030ea6718c84ce87_cropped_740x460

Чотири роки відносин, а потім раптом його заява, що вони більше не можуть бути разом. І ніхто навколо не пошкодував дівчину, прийнявши як належне, що її можуть залишити бо вона не ідеальна зовні. Тоді Лаура вирішила, що зміниться сама і допоможе своїм молодим ученицям, чиї фігури були далекі від модельних стандартів, стати стрункішими.

В той момент Лаура переключилася на правильне харчування і легку атлетику і вже через рік втратила половину маси свого тіла. Дівчина зізнається, що спочатку їй було страшно в тренажерному залі, адже дивлячись на 133-кілограмову дівчину, багато буквально сміялися над нею. Згодом вона перестала сприймати себе як жертву і стала добрішою до себе. І яке ж було здивування скептиків, коли кожен місяць її тіло ставало все менше, а його форми все привабливіші!

Важко повірити, але на фото з різницею в два роки брюнетка виглядає як дві різні людини. Це стало приводом для підозр недоброзичливців: дівчину тут же звинуватили в прийомі таблеток для зменшення ваги. Преображення дівчини було настільки вражаючим, що шахраї, які продають препарати для схуднення, використовували її фото для реклами своїх псевдоліків.

Відчуття себе легко і стрункою так надихнув Лауру, що вона вирішила, що її приклад може бути корисний іншим повним людям. Вона завела Instagram, де розповідала, як вона прийшла до своєї мети. Виявилося, що багато хто з її підписників також як вона страждали нападами булімії. Це коли людина може цілий день контролювати своє харчування, а вночі зірватися до холодильника і знищити всі припаси. Лаура розповіла як можна навчитися стримувати свої пориви, а коли вже є привід для того, щоб звернутися до лікаря.

«Зараз моя головна мета полягає в тому, щоб просто бути щасливою і здоровою. Я полюбила спортзал і ходжу на силові тренування по шість разів на тиждень, але зараз це вже мій спосіб життя, а не жадоба скинути вагу ».

wx1080