УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

10 звичайних навичок, які видають хороших коханців

04/06/2016
10 звичайних навичок, які видають хороших коханців

Іноді не обов'язково лягати з людиною в ліжко, щоб визначити, що він в ліжку – вогонь, твердять міські легенди. Досить спостерігати за тим, що він (або вона) вміє робити. Інтернет-користувачі розповідають, як вони заздалегідь дізнаються, що з цим хлопцем буде приємно мати справу в спальні. Не завжди науково, але багато в чому логічно.

Вершниці рулять. «Я завжди вважав, що дівчата, які регулярно їздять на коні, непогано вміють осідлати і дещо інше».

Відвертість. «Якщо ти можеш говорити про секс відкрито, не соромлячись і не червоніючи, це хороший знак. Як ти зможеш задовольнити свої потреби і потреби партнера, якщо не можеш це навіть обговорювати? »

Комп'ютерні генії. «У більшості програмістів, яких я знаю, накопичується такий потужний сексуальне незадоволення, що коли вони дориваються до справи, то таке в ліжку витворяють, що у мене більше ні з ким такого не було».

Музиканти. Якщо хтось спритно управляється зі струнами і клавішами, мимоволі виникає думка, що непогано б опинитися під його пальцями. «Виберіть будь-який музичний інструмент – і ви знайдете сексуально стурбованих людей, які хотіли б випробувати це в ліжку». (Ложки? Трикутник? Терменвокс?)

Брудні танці. Було б дивно, якби ніхто про це не згадав. Звичайно ж, ритмічні рухи у вертикальному положенні наводять на думку, що відмінний танцюрист так само гарний і в горизонтальному.

Йога. Інші асани від поз Камасутри і не відрізниш. Якщо людина – майстер зав'язуватися у вузли на килимку для йоги, то йому ніщо не заважає проявити чудеса гнучкості і на перині. (Дорогий, як щодо «собаки мордою вниз»?)

Почуття гумору і здорова самоіронія. «Це досить дивно, але мені вдалося помітити, що почуття гумору і здатність посміятися над собою – це індикатор хороших коханців. Навіть якщо вони не експерти, веселий підхід до справи і відсутність прагнення бути ідеальним грають величезну роль ».

Уміння крутити хула-хуп. Багато з цим погодилися. Чому? Можливо, тому, що воно видає вміння володіти своїм тілом і тримати потрібний ритм.

Плавці. Ритмічні і потужні рухи міцних і майже оголених тіл … Асоціація ясна.

Хороші слухачі. «Люди, які уважно слухають те, що ти їм говориш, також уважні до того, як ти реагуєш на певні речі, і це веде їх до розуміння того, що ти любиш». Відмінно сказано!