УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Обвисла шкіра рук: як скоро привести себе у форму

10/06/2016
Обвисла шкіра рук: як скоро привести себе у форму

Якщо хтось не встиг підготувати свої ручки до літнього сезону, комплексує через їх в'ялість і повноту – ми підкажемо, як швидко привести їх в порядок. 

Щоб привести руки в форму і зменшити обсяги, необхідно тренувати всі групи м'язів. Розробіть програму, яка навантажуватиме біцепси, трицепси і верхню частину спини. Виконуйте комплекс не рідше 3 разів на тиждень, кожне заняття відніме близько 30 хвилин. 

1. Вправа на стільці
Сядьте на краєчок стільця. Долоні покладіть на сидіння, спину тримайте прямо, голову не опускайте. Спираючись на долоні, повільно опускайте корпус вниз, а потім повертайтеся в початкове положення. Повторіть вправу 10 разів.

2. Сидячи на підлозі
Сядьте на підлогу, руки на рівні плечей, пальці направте вперед, а лікті злегка зігніть. Підніміть таз, утримуючи його на вазі 8-10 секунд, Руки повинні бути зігнуті в ліктях. Повільно опустіться. Повторіть рух 10 разів. 

3. Заняття з гантелями
Візьміть гантелі по 1-1.5 кг, сядьте на стілець. Поперемінно піднімайте гантелі до плечей так, щоб лікоть був паралельний підлозі. Повторіть рух по 10 разів кожною рукою. Вправу можна виконувати стоячи.

4. Резиновий джгут 
Закріпіть джгут ззаду, кінці візьміть в обидві руки. Зводьте руки перед собою до їх перетину. Робіть рух з максимально широкою амплітудою, в повільному темпі.