УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

4 правильних способів вирішити проблему натертості між ногами

12/06/2016
4 правильних способів вирішити проблему натертості між ногами

Натерті ділянки між ніг – часте, але від цього не менш хворобливе явище, яке зазвичай з'являється, коли ми потіємо, або внутрішня сторона стегон треться одна об одну. У підсумку виходять дуже хворобливі натертості, які до всіх своїх "принад" ще й виглядають неестетично. Ось що ви можете зробити, щоб запобігти цій проблемі. Передає Корупція.Спорт


1. Правильний одяг

Під час тренувань надягайте шорти, спортивні штани і легінси з компресійний ефектом. Це дозволить стегна не тертися один об одного.

2. Дитяча присипка

Особливо ця порада годиться влітку в спеку і після душу. Просто обробляйте періодично внутрішню сторону стегон дитячою присипкою.

3. Дезодорант

Ще один не менш дієвий спосіб запобігти натирання – звичайний дезодорант. Єдине застереження – він повинен бути тикових. Він працює як мастило, не даючи стегнах тертися один об одного. Ну, і як бонус – контролює потовиділення (для повненьких дівчат це дуже актуально).

4. Базові масла

Ця порада скоріше з коштів по догляду, які повинні входити в щоденний моціон, щоб проблема натертостей не з'являлася в принципі. Використовувати можна будь-які масла: оливкові, масло ши, мигдальне, але одине з найефективніших – кокосове. Воно зволожує, не побоюся цього слова, просто шикарно і швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів.