УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Шість помилок у мейк-апі, які старять ваше лице

10/07/2016
Шість помилок у мейк-апі, які старять ваше лице

Ви досі вважаєте, що накладаєте макіяж ідеально, але насправді кожна друга жінка повторює ті ж самі помилки, які старять її. Передає Корупція.Спорт

Помилка 1: Недостатнє зволоження
Для вправного макіяжу важливе якісне полотно, тому підготовка шкіри до нанесення тонального крему впливає на кінцевий результат і ваш вигляд в цілому. Не шкодуйте зволожуючого крему і вже тим більше не забудьте подбати про область навколо очей, інакше лице буде виглядати сухим і сірим.

Помилка 2: Занадто багато тонального крему
За шаром тонального крему можна легко заховати не лише недоліки, а й заодно всю красу. Макіяж як ліки, в оптимальних дозах несе користь, а якщо переборщити, то чекай шкоди. Шкіра перестає виглядати акуратно і природно, тональний крем починає збиратися в складках, а тут ще жирний блиск прагне надати образу додаткової неохайності. Ідеальний вихід – нанести легкий тональний крем для свіжості і гарного кольору і додатково замаскувати локальні проблеми консилером.

Помилка 3: Неправильний відтінок консілера для області навколо очей
Щоб погляд не здавався туманним і втомленим немов ви не спали десять діб, необхідно вибрати ідеальний консилер. Він не повинен бути ні білим, ні темним, а максимально природним для вашого відтінку шкіри, але трохи світлішим, ніж тональний крем.

Помилка 4: Безбарвні щоки
Візажисти використовують рум'яна не тільки для додання свіжості, а для створення гарної форми особи, з одним лише тональним кремом обличчя буде виглядати абсолютно плоско, як аркуш паперу. Тому існують різні техніки контурування, які допомагають досягти ефектного результату, якщо, звичайно, не переборщити з кольором.

Помилка 5: Темний лайнер для губ
Прямо зараз відкрийте косметичку і переконайтеся, що ваш олівець ідеально підходить до відтінку губ або помади, яку ви щодня використовуєте. Занадто темний колір моментально робить вигляд втомленим, додаючи вам додатковий возраст.

Помилка 6: Не коригуйте макіяж протягом дня
Навіть майстерний макіяж потребує вашої підтримки. Де б ви не опинилися, тримайте при собі матуючі серветки, бальзам для губ, пудру, зволожуючий спрей для особи або термальну воду. Це дозволить вам протягом усього дня відчувати себе свіжою і доглянутою.