УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Чоловік цієї 4-річної дівчинки на 25 років старший за неї! Зрозуміло, чому батьки пішли на це (ФОТО)

20/07/2016
Чоловік цієї 4-річної дівчинки на 25 років старший за неї! Зрозуміло, чому батьки пішли на це (ФОТО)

Чотирирічна Аббі живе в Нью-Йорку. Вона завжди посміхається, але за її щасливим обличчям ховається жахлива правда. Дівчинка хвора особливою формою лейкемії, яка в основному вражає дітей. Малятко змушене постійно перебувати в спеціалізованій клініці, де вона, незважаючи ні на що, не сумує і радіє, можливо, останніми місяцями свого життя.

У Аббі є улюблений медбрат, Метт Хіклінг. Маленька пацієнтка приходить до нього на перевірку кожен день, навіть якщо в цьому немає необхідності. Метт так сильно подобається їй, що малятко вже в чотири роки мріє вийти за нього заміж.

Одного вечора дівчинка, пліткуючи з мамою, присвячує її в свої сердечні таємниці. При наступній же зустрічі з Меттом Аббі планує зробити йому офіційну пропозицію руки і серця. Кільце малятко, звичайно ж, вже підібрала. Метт, дізнавшись про все, негайно починає організовувати «весілля», бажаючи знищити свою майбутню наречену приємною несподіванкою.

На наступний же день Аббі очікувала «весілля-сюрприз». Метт і персонал госпіталю явно постаралися на славу!

Аббі вподарок отримала чудове біле плаття, а Метт – оригінальну футболку-смокінг.

Як тільки дівчинка увійшла в «зал одруження», на неї з усіх боків посипалися пелюстки троянд і гучні привітання родичів і гостей. «Ти вийдеш за мене заміж?» – Запитав Метт. «Даааа!» – Прокричала малятко і обняла свого нареченого.

Подружжя обмінялися обручками і, як годиться, пригостили один одного весільним тортом.

Пізніше Метт напише: «Я сподіваюся, що сім'я Аббі завжди буде згадувати цей день з посмішкою. Навіть у найважчі часи. Вже я-то точно буду! »

А ось і «весільний автомобіль»! Ще один подарунок Метта своєї улюбленої маленькій пацієнтці.

Метт Хіклінг, можливо, найкращий медбрат на планеті. Він прекрасно розумів, наскільки важливо було для цієї дівчинки не падати духом. Саме в той день малятко на секунду забула про свою хворобу.

1 2 3 4 5 6 7 8