УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Як зрозуміти, чи був у вас оргазм, чи ні

23/07/2016
Як зрозуміти, чи був у вас оргазм, чи ні

Говорячи простими словами, оргазм – це реакція організму на викид енергії, що накопичилася в процесі сексуальної стимуляції. Коли жінка збуджена, її серцебиття частішає, а подих прискорюється. Крім того, порушуються і стають більш чутливими соски, і геніталії ще більше наповнюються кров'ю. Ці почуття лише посилюються, поки не настає кульмінаційний момент, тобто оргазм, після якого ваше тіло повертається в збудженому стані. Цей процес ідентичний у кожної жінки, проте на практиці «досвід» оргазму у кожної свій.

Більш того, кожна жінка відчуває різний оргазм. Часом ви відчуваєте лише легкий трепет, а іншим разом ваше тіло буквально розриває на кілька шматочків від бурі почуттів і відчуттів. Проте, існують загальні сигнали, такі як скорочення піхви, прискорене дихання, стогони, які повідомляють про те, що пік ейфорії близький.

Тому ймовірність того, що ви досягли оргазму і не зрозуміли, чи був він, низька, оскільки відчуття при ньому такі явні, що їх не сплутати ні з чим. Після справжнього оргазму багато жінок перебувають в стані легкої прострації, немов втрачають відчуття часу і реальності. Розслаблення тіла при цьому відбувається поступово. Якщо ви підозрюєте, що оргазм ось-ось повинен був бути, але так і не настав, вам варто краще пізнати своє тіло і те, як воно реагує на сексуальну стимуляцію. Якщо ви зможете самі собі зробити приємність, то ви зможете і показати партнеру, що для цього потрібно.

Не ставте собі за мету будь-що стало в цю ніч отримати оргазм. Просто дізнавайтеся себе, своє тіло, партнера. Нехай в цей раз не вийде, зате ви добре проведете час.