УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Як правильно торкатися до жінки

31/07/2016
Як правильно торкатися до жінки

Як легкими дотиками підштовхнути супутницю до теплих відносин і нестримного сексу?

1. Пальці

тактика
У подушечці кожного пальця на руці близько 3000 сенсорних рецепторів. Тому легке погладжування навіть мізинця обертається серйозними наслідками. Спробуй не поспішаючи погладити її пальці. За її реакції буде зрозуміло, чим закінчиться сьогоднішній вечір.

Хаптика
Якщо ти не здаєшся дамі дуже вже привабливим, вона відсмикуватиме руку. Але якщо вона почне перебирати твої пальці у відповідь, вважай це найкращим собі компліментом.

2. Зап'ястя

тактика
Як стверджує фахівець з мови тіла Роберт Фіппс (США), жінки відкрито демонструють зап'ястя чоловікові тільки в тому випадку, коли зацікавлені в ньому як в потенційного партнера: «Якщо так і відбувається, під час розмови за столом злегка нахилися до неї і як би між іншим доторкнися зап'ястя ».

Хаптіка
За дотиком пішов зоровий контакт? Добре. «Але якщо дама в тобі не зацікавлена, вона стисне пальці в кулак і покладе руку на стіл кісточками вгору, – коментує Фіппс. – Ось, загалом, і все ».

3. Шия

тактика
Пам'ятаєш, як в кіно перевіряють пульс, прикладаючи руку до шиї? Ось це саме місце, де пульс, – страшно ерогенні. Психолог Беки Шпельман радить: «У публічному місці зійде, наприклад, така техніка: щось шепочеш панночці в праве вухо і одночасно м'яко торкаєшся пальцями її шиї зліва. Ненав'язливо і дієво ».

Хаптіка
«Якщо дівчина злегка заметушилася, стала смикати локон – ти все правильно зробив, – продовжує Шпельман. – А ось якщо їй не сподобається твій жест, вона відступить на крок і складе руки на грудях ». Це знак, щоб і ти відступив.

4. Плечі

тактика
Знову задіюй її підсвідомість. Твоя рука на її плечі – це жест підтримки. Дама підспудно відчуває, що ти повідомляєш їй: на тебе можна покластися, можна тобі довіряти. Стоїте разом в черзі? Цілком підходяща ситуація.

Хаптіка
Тут знову все просто: якщо ти тільки злегка поклав руку на її плече, а вона вже притискається до тебе, значить, все в порядку, продовжуй. Якщо скидає руку (або застигла в жаху) – не продовжуй.

5. Спина

тактика
«Якщо ти правильним чином доторкнешся до спини жінки, вона сприйме тебе як лідера, а жінкам взагалі подобається в чоловіках ця риса – лідерство», – говорить психолог Шпельман. Наприклад: коли в людному місці пробираєтеся до виходу, на пару секунд поклади долоню їй на поперек.

Хаптіка
Вона може і не звернути на це уваги, але ти не панікуй: значить, їй так нормально, комфортно. А ось якщо вона буде викручуватися стегнами, щоб вирватися з-під опіки, то прийми як даність: вона ще не готова бути покореною.

6. Передпліччя

тактика
Передпліччя – це легкодоступний засіб для встановлення тісного контакту без серйозного порушення особистого простору. У розмові вказуєш во-о-он на ту людину або во-о-он на ту башточку? Візьми дівчину за передпліччя, щоб направити її погляд куди треба.

Хаптіка
«Можливо, вона взагалі не зверне уваги на це дотик, – каже Роберт Фіппс, – але її підсвідомість зробить свою справу. В одному дослідженні говориться, що дівчата на 23% охочіше коммунікують з тими, хто їх ось так от бере за ручку ».

7. Груди

тактика
Ні, не треба хапати її за цицьки. Потрібно підійти до дівчини ззаду, як би по-дружньому оповити її руками – так, щоб долоні виявилися з боків від її грудей, а не на них. Тільки не роби так на першому побаченні, дочекайся хоча б третього.

Хаптіка
Якщо вона у відповідь напружилася і застигла, розтисни свої непотрібні обійми. А ось якщо вона погладила твій лікоть і не здається стривоженою, то це добре. Так Фіппс говорить.

8. Стегна

тактика
«Дотик до стегна, трохи вище коліна, називають жестом підбадьорювання, заспокоювання», – розповідає Фіппс. Цілком підійде, коли ти знаєш, що у неї був невдалий день, або бачиш, що вона чимось стурбована. Головне – не вистачати, а злегка і ненадовго доторкнутися.

Хаптіка
В ідеалі вона покладе свою руку поверх твоєї. Чи не поклала? Можливий і інший варіант, ще більш ідеальний: через хвилину-другу вона сама покладе тобі руку на стегно, а дзеркальні жести, як відомо, говорять про симпатії і зацікавленості. Тим більше такі.