УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Жіночий оргазм: 5 секретних «кнопок»

20/08/2016
Жіночий оргазм: 5 секретних «кнопок»

Жіночий оргазм – явище непередбачуване і неоднозначне. З одного боку, і без нього можна цілком спокійно жити і народжувати дітей, але з іншого … Чи варто збіднювати своє життя яскравими позитивними відчуттями? Отже, на які «кнопки» жати, щоб отримати жадане насолоду? Давайте розберемося!

Як запевняють сексологи, «кнопки насолоди» у жінки знаходяться в голові. Партнер може до знемоги пестити всі відомі йому твої ерогенні зони, але, якщо ти не готова отримувати насолоду, нічого не буде. Тому починати треба зі свого емоційного і душевного настрою. Отже, досягти оргазму допомагає …

1. Впевненість у собі
Висока самооцінка необхідна не тільки в кар'єрі і повсякденному спілкуванні з оточуючими, а й в ліжку. Впевненість в собі дозволяє впоратися з забобонами ( «Порядні жінки ТАКОГО в ліжку не витворяють») і допомагає орієнтуватися на власні відчуття, а не на хвалькуваті розповіді подружок.

2. Внутрішня свобода
Розкутість партнерки, її щире задоволення процесом – мрія більшості чоловіків. Це з'ясували французькі сексологи, опитавши більше 3000 представників сильної статі. І до речі, найбільше їх відштовхує награність і скутість жінки. А «відпустити» себе, не думати про те, наскільки ти хороша в ліжку і «правильно» чи реагуєш на дії партнера, можуть тільки впевнені в собі жінки.

3. Відкритість партнеру
Одне з головних умов жіночого оргазму – довіру до партнера. Ось чому жінкам часто буває важко отримати насолоду з випадковим партнером. Довіряти партнерові – це значить (знову-таки!) Вийти за рамки всіляких норм і умовностей.

4. Розвинена фантазія

Важко весь час досягати оргазму, займаючись сексом під ковдрою і тільки в місіонерській позі. А що робити, якщо іншого ти просто не знаєш? Відповідь проста: читай еротичну літературу, дивись якісні красиві еротичні фільми – і представляй себе їх героїнею! Яка б прозаїчна реальність тебе ні оточувала, шлях до оргазму лежить через таємничі нетрі фантазій.

5. Взаємне переживання задоволення
Ти досягла піку насолоди? Нехай твій партнер зрозуміє це – взаємне переживання щасливих моментів підсилює відчуття. Жінки часто забувають сказати про те, як їм було добре, вважаючи, що партнер «сам все зрозумів». Але еротичний розмову двох здатний підсилити пережите насолоду.