УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

МЮ запропонував Ібрагімовичу роботу за сумісництвом

25/12/2016
МЮ запропонував Ібрагімовичу роботу за сумісництвом

Керівництво футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" запропонувало зірковому нападнику Златану Ібрагімовичу стати граючим тренером у наступному сезоні. Саме таким чином 35-річного шведа намагаються втримати у команді.

Контракт Ібрагімовича з МЮ закінчується влітку, але він має пункт продовження ще на один сезон, чим і хочуть скористуватися боси МЮ. Швед не проти ще пограти у футбол на високому рівні, але має багатомільйонні пропозиції з Китаю та США, передає Корупція.Спорт

Босам "Юнайтед" відомо про наміри Златана стати футбольним тренером по закінченню кар'єри, тому вони пропонують отримати перший досвід у великому клубі. Тим паче, працюватиме 35-річний нападник у парі із зірковим спеціалістом Жозе Моурінью.

"Златан дивиться в майбутнє і мріє стати тренером. У клубі розуміють це і готовий допомогти йому. Ібра позитивно впливає на роздягальню, і позиція тренера влаштувала б всі сторони", – повідомили джерела у МЮ.

Златан Ібрагімович став гравцем манчестерської команди влітку цього року на правах вільного агента. Він встиг відзначитись 16 голами у цьому сезоні. Однак його старання не допомогли "Юнайтед" піднятися вище шостої сходинки в АПЛ.