УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Лідера “Шахтаря” хочуть переманити в російський “Зеніт”

28/12/2016
Лідера “Шахтаря” хочуть переманити в російський “Зеніт”

Крім росіян, 28-річного бразильця Тайсона бажають бачити в клубах Китаю і Туреччини.

Лідер донецького "Шахтаря" бразилець Тайсон вже в січні може покинути команду. 28-річний півзахисник останнім часом все частіше говорить ЗМІ про те, що не хоче залишатися в донецькому клубі. Не дивно, що у зв'язку з цим за ним вишикувалася ціла черга з потенційних покупців, передає Корупція.Спорт

Зокрема, днями турецький "Фенербахче" запропонував "Шахтарю" 7 мільйонів євро відступних за Тайсона. Однак, як повідомляє видання Fotospor, один китайський клуб готовий викласти майже втричі більшу суму за бразильця – 20 мільйонів євро.

Також стало відомо, що Тайсона хоче бачити в російському "Зеніті" наставник цієї команди Мірча Луческу, який добре знає його по спільній роботі в "Шахтарі". На яку суму готовий розщедритися клуб з Пітера, не повідомляється, однак можна згадати, що завдяки своєму спонсору (компанія "Газпром") "Зеніт" платив багатомільйонні компенсації за переходи цікавих йому гравців.

Цікаво, що сам Тайсон хоче повернутися в рідну Бразилію і виступати за клуб "Інтернасьональ". Але проблема в тому, що цей клуб не зможе викупити трансфер гравця, розраховує взяти його в оренду. А ось з таким варіантом "Шахтар" буде точно не згоден.