УКР
App for android App for apple
Здоров'я
Подобається

Спеція, здатна знищити онкологію! Це…

18/01/2017
Спеція, здатна знищити онкологію! Це…

Вчені встановили, що один із сортів самого пекучого перцю може боротися з онкологічними захворюваннями, інформує replyua.net з посиланням на Ортодокс. Серед усіх видів перцю вчені виділяють гострий перець довгий пиппали, який росте в Індії і володіє протираковими властивостями, передає Корупція Спорт

У ході дослідження фахівці встановили, що в пиппали міститься пайперлонгумин – речовину, що зупиняє вироблення ензимів в організмі людини, які у великих кількостях містяться в ракових пухлинах. За словами вчених, особлива речовина здатна протистояти розвитку раку кишечника, легенів, грудей і простати, а також воно бореться з лейкемією, лімфомою і пухлинами мозку. Вчені провели експеримент, під час якого простежили, як пайперлонгумин трансформується після потрапляння в організм людини. 

Речовина активувався і ставало агентом, переважною діяльність особливого гена, який відповідає за вироблення ензимів, що містяться в ракових пухлинах. Паппили традиційно використовується в індійській кухні, яка, в основному, складається тільки з гострих страв. Цей довгий перець можна додавати в якості спеції практично у всі страви, однак він мало поширений в інших країнах.