УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Андрій НЕСМАЧНИЙ: «Світ сатани використовував мене» (ВІДЕО)

21/01/2017
Андрій НЕСМАЧНИЙ: «Світ сатани використовував мене» (ВІДЕО)

Відео датується жовтнем 2016-го року, але популярність отримав тільки зараз.

Екс-захисник «Динамо» шестиразовий чемпіон України, Андрій Несмачний завершив кар'єру в 2011 році. У 2009-му, за три роки до домашнього Євро, Андрій категорично відмовився від виступів за збірну України, щоб «приділяти більше часу сім'ї і духовним потребам». 

«Спочатку пізнала істину моя мама, тато був категорично проти, але згодом і він прийшов на збори. Мені було нецікаво, на зборах — нудно. Але приклад батьків вплинув на мене вразило, що мама перетворилася з владної жінки в покірно християнську дружину, а тато став краще виконувати роль глави сім'ї. Це спонукало мене ще в шкільному віці стати нехрещеним возвещателем.

Потім мене спокусила кар'єру професійного футболіста київського «Динамо». Слава, пошана, гроші… Незважаючи на те що я перестав служити Єгові, батьки у мене не розчарувалися. Вони поважали мою думку, проявляли терпіння і надію. Вони допомогли мені побачити зворотний бік медалі — адже моя сім'я страждала через мого постійного відсутності. А стрес, напругу і травми вибивали мене з колії. Я втрачав радість і задоволення. Батьки, бачачи мій стан, виявляли розсудливість і м'яко направляли мислення в бік істини.

Незважаючи на хороші пропозиції від зарубіжних клубів, я залишив професійний спорт. Я зрозумів, що світ сатани використовував мене, вичавив як лимон, забрав молодість, силу і запропонував натомість фальшиві ілюзії успіху… Тільки зараз, коли служимо Єгові, я відчуваю справжнє щастя»