УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Тренер на виїзді: Воронін розповів про те, як “пошикував” німецьких футболістів!

24/01/2017
Тренер на виїзді: Воронін розповів про те, як “пошикував” німецьких футболістів!

Новоспечений тренер німецького аматорського клубу "Бюдеріх" Андрій Воронін розповів про деталі дебютної роботи в ролі керманича команди. Повідомляє сайт Sportanalytic.com., передає Корупція Спорт

"У пресі справедливо зазначено, що мій син грає в команді цього клубу, що базується неподалік від нашого будинку. Я вже говорив, що часто допомагав тренеру дитячого складу займатися з юними гравцями, а відносно недавно, коли до мене приїжджав погостювати мій друг ще з часів виступів за московське "Динамо" Денис Колодін, ми робили це удвох.
 
І ось в кінці минулого року до мене підійшли керівники "Бюдеріха" і сказали: так і так, пішов тренер першої команди Дірк Хаусвальд, чи є бажання його замінити? Якщо чесно, я не знав, що відповісти, тому що абсолютно не був готовий до розмови. "Давайте, – кажу, – сядемо, поговоримо, спробуємо зрозуміти, де команда грає, як її потрібно тренувати …".
 
Пару раз зустрілися, але я дійсно не був впевнений у тому, наскільки мені все це потрібно. Закінчити курси і отримати тренерський диплом – це одне. Реально працювати з клубом – зовсім інше.

Може, хтось сміється над її рівнем, але потрібно десь і з кимось починати. Одні роблять це з юніорами, інші – в дублях, треті – в любителях, хтось відразу стає головним наставником великих командах. У кожного свій шлях, але яким би він не вийшов, все це досвід і можливість відчути, чи впораюся з цим, чи сподобається, моє це, врешті-решт, чи не моє…", – розповідає Воронін.