УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

З футбольного поля у світ бізнесу і фінансів: Кріштіану Роналду збирається відкрити готель на Ібіці

07/02/2017
З футбольного поля у світ бізнесу і фінансів: Кріштіану Роналду збирається відкрити готель на Ібіці

Бренд Pestana CR7 Lifestyle Hotels, створений португальським готельним холдингом Grupo Pestana і брендом CR7 футболіста Кріштіану Роналду, розглядає можливість виходу на ринок острова Ібіца, передає Корупція Спорт

За даними сайту Idealista, зараз під маркою Pestana CR7 Lifestyle Hotels успішно працюють готелі у Фуншале і Лісабоні, а в найближчому майбутньому готелю мережі з'являться в Мадриді і Нью-Йорку.

Поки компанія придивляється до Ібіці і її містам Івіса, Санта-Эулалия і узбережжю Плайя-ен-Боса. Вона підписала угоду з фірмою JLL Hotels & Hospitality, яка займається підбором кращого місця для майбутніх готелів.

Grupo Pestana – найбільша готельна об'єднання Португалії: його мережа налічує 86 готелів, які працюють не тільки на території країни, але і в Бразилії, Мозамбіку, Кабо-Верде, Південній Африці, Венесуелі, Англії, Німеччини, Іспанії та Сан-Томе і Прінсіпі.

Кріштіану Роналду, в свою чергу, випускає під власним брендом взуття та білизну, а також спортивні напої і парфуми. За оцінкою Forbes, вартість марки CR7 становить близько €17 млн.