УКР
App for android App for apple

Джошуа у підготовці до бою проти Кличка будуть допомагати боксери-любителі

10/02/2017
Джошуа у підготовці до бою проти Кличка будуть допомагати боксери-любителі

Промоутер чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа Едді Хэрн назвав імена боксерів, які будуть допомагати Джошуа у підготовці до його квітневого бою з українцем Володимиром Кличком.

За словами промоутера, до спарингів Джошуа візьметься за сім тижнів до бою з Кличком, а допомагати йому будуть не менше чотирьох спаринг-партнерів, двома з яких стануть Джо Джойс і Фрейзер Кларк.

Джо Джойс, зріст якого становить 198 см, є срібним призером Олімпійських Ігор 2016 року, хоча багато хто вважає, що він заслуговував перемоги у фінальному поєдинку проти француза Тоні Йокі. Фрейзер Кларк – це другий номер збірної Великобританії з боксу в суперважкій вазі, його зріст становить 196 див.

Джо Джойс, і Фрейзер Кларк вже неодноразово допомагали Ентоні Джошуа у підготовці до його боїв. Ще одним спаринг-партнером Джошуа в його підготовці до бою з Кличком може стати його новоспечений одноклубник Лоуренс Околи, зріст якого становить 196 див. Сам Околи вже підтвердив готовність допомогти Джошуа у підготовці до найважливішого бою у його кар'єрі.