УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

Венесуельський лижник підірвав інтернет своїм виступом на чемпіонаті світу (ВІДЕО)

23/02/2017
Венесуельський лижник підірвав інтернет своїм виступом на чемпіонаті світу (ВІДЕО)

Лижник з Венесуели Адріан Солано став головною дійовою особою кваліфікаційної гонки на 10 км серед чоловіків на чемпіонаті світу. 

Солано дістався перший стартовий номер, та все об'єктиви камер були спрямовані на нього. Спортсмен занервував і запізнився на старт, а потім мало не впав на перших метрах. 

По ходу дистанції Адріан демонстрував неординарну техніку, падав, втрачав палиці, пропускав одного суперника за іншим, але відчайдушно бився. В одному з епізодів він примудрився зламати обидві палиці. 

На відсіченні 3,5 км Солано програвав лідеру 28 хвилин. У підсумку він зійшов, подолавши близько половини дистанції, але заслужив оплески фінської публіки. Адріан виглядав щасливим після гонки і передавав привіти на камеру. 

Нагадаємо, що спочатку Солано був затриманий в аеропорту Парижа по дорозі на чемпіонат світу до Фінляндії. Прикордонники запідозрили в ньому наркокур'єра, оскільки не повірили, що венесуелець – лижник. 

Спортсмен був депортований і міг пропустити чемпіонат світу з-за того, що не було грошей на ще один квиток до Європи. У результаті кошти знайшлися, а Солано став героєм чемпіонату світу.