УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Іменитий тренер Скрипник готовий працювати в Україні

26/02/2017
Іменитий тренер Скрипник готовий працювати в Україні

Український фахівець Віктор Скрипник розповів, що готовий розглянути пропозиції про роботу в клубах української Прем'єр-ліги.

З 1996 року українець перебуває в структурі німецького Вердера, за який спочатку грав, потім працював з різними юнацькими і молодіжними командами, а з 2014-го по 2016 рік був головним тренером Музикантів.

«Безумовно. Просто поки що таких варіантів немає, а ворожити на цю тему не бачу сенсу», — відповів на питання Скрипник про те, чи готовий розглядати пропозиції про роботу в Україні.

«Справа не в рівні — футбол повинен бути в серці. Якщо в Україні рівень нижче, ніж в Німеччині, це нічого не значить. Так, на трибунах мало вболівальників, погане якість газонів, але й це футбол, без якого важко уявити життя».

Минулого тижня наставник відмовився очолити збірну Білорусі, при цьому не став називати причини такого рішення.

«Від спілкування з представниками Білорусі залишилися тільки позитивні враження. Я був у Мінську — прекрасне місто, гарні умови для роботи… Але ми завжди підвладні тим обставинам, які нас оточують. Пояснив своє рішення потенційним роботодавцям. Не хочу розкривати всі нюанси переговорного процесу, але крапку в цій справі поставлена».

Також Віктор Скрипник розповів, що його контракт з бременцями продовжує діяти, однак це не завадить йому в разі чого очолити яку-небудь команду.

«У мене контракт з бременцями до літа 2018 року, я продовжую перебувати в структурі клубу. У майбутньому сподіваюся знову приступити до роботи, яку люблю. Пропозиції надходять, але з різних причин поки відмовляюся — в цьому питанні не поспішаю. Потрібна пауза, щоб роздивитися, вивчити тенденції у футболі. У Німеччині багато тренерських симпозіумів, які дуже корисні в плані професійного зростання. Не хочу кидатися у вир з головою».

Нагадаємо, що пост головного тренера Вердера 47-річний фахівець залишив восени минулого року після двох років роботи у зв'язку з незадовільними результатами команди на старті чемпіонату Німеччини.