УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

Валя Семеренко: “Після Олімпіади багато хто в нашій команді підуть у декрет”

27/02/2017
Валя Семеренко: “Після Олімпіади багато хто в нашій команді підуть у декрет”

Олімпійська чемпіонка Сочі в естафеті та чемпіонка світу-2015 в мас-старті Валентина Семеренко, на святкуванні 60-річчя президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака розповіла про виборі сукні на світський раут і плани після Олімпіади-2018.

– Сукню я чисто випадково замовила по інтернету, навіть не міряючи його. Трошки не підійшло по довжині, а так, в принципі непогано, вгадала можна сказати. Звичайно, нам трохи некомфортно, тому що це не спортивні речі. Ми не часто перебуваємо в таких речах, тому нам незвично. Зате це дуже красиво і нарядно, класно подивитися на усіх, хто як виглядає.

Про цей сезон можна не говорити, його треба залишити осторонь. Я брала паузу, хотіла відновиться, набратися сил, і я думаю, в даний момент у мене все це чудово виходить.

В нашій родині з'явився маленький чоловічок, це Марк, який з нами скрізь їздить. Ми з Вітою були разом на зборі в Італії, і коли вона поїхала в Естонію тренуватися, а я була на чемпіонаті світу, було дуже сумно, я навіть трошки сплакнула. Тому що коли немає такого маленького скарби нашого, стає сумно. І ви знаєте, тепер, коли у Віти з'явився дитина, думаєш, що дійсно з дітьми значно веселіше, але в той же час і важко. Я думаю, що після Олімпіади, багато хто в нашій команді підуть у декрет.