УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Реал не стане чемпіоном Іспанії при такій статистиці

04/03/2017
Реал не стане чемпіоном Іспанії при такій статистиці

Якщо "Реал" не перестане пропускати голи з такою жахливою частотою, йому не бачити національного титулу, як своїх вух. Про це попереджає дружньо налаштована газета Marca, спираючись на поточну статистику.

Marce підрахувала, що за останні 10 ігор мадридська команда пропустила 14 голів. Це більше, ніж за всі інші матчі чемпіонату. Тільки у двох з цих 10 ігор "Реал" зміг зберегти свої ворота в недоторканності. За весь чемпіонатів голкіпер Кейлор Навас відстояв "насухо" лише п'ять матчів. У команди Зінедіна Зідана – другий найгірший показник за кількістю пропущених голів за останнє десятиліття в житті "Реала". З такими цифрами чемпіонами Іспанії не стають, попереджає Marca.

Газета не схильна покладати всю відповідальність на одного Наваса (нехай навіть не дійсно варто не блискуче) або на Наваса в компанії з гравцями оборони. Винні всі лінії. У команді Зідана помітний дефіцит відповідальності, який утворився досить несподівано після того, як команда видала грандіозну осінню безпрограшну серію. Щось сталося з "Реалом" у той момент, на піку успіху. Що повинен зрозуміти Зідан. Якщо не зрозуміє – не бачити "Реалу" титулу, як своїх вух, підводить риску Marca.

Між тим, з моменту надривною гри з "Лас-Пальмасом" до старту наступного матчу Примери з "Ейбаром" пройде всього 65 годин. Часу, щоб осмислити проблеми і відреагувати на них належним чином, у "Реала" немає. Але немає і вибору. Реагувати треба, інакше криза буде продовжуватися.