УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Зозуля має достатньо варіантів при пошуках 4-го клубу, – агент

08/03/2017
Зозуля має достатньо варіантів при пошуках 4-го клубу, – агент

Агент Романа Зозулі Володимир Кузьменко прокоментував образливі висловлювання члена ради директорів "Бетіса" на адресу свого клієнта, а також розповів про пошуки нового клубу для українського форварда.

"Такі коментарі, а тим більше зараз, не будуть подобатися ні футболісту, ні нам, як його представникам. Але, хочу підкреслити, думка чи коментар однієї людини – це не думка повністю всього клубу.

Зараз чекаємо результатів переговорів з "Райо Вальєкано" по контракту. Також шукаємо 4-й клуб для ігрової практики. У Зозулі є достатньо варіантів, про які я поки що не можу говорити", – сказав Кузьменко в ефірі каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписання контракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме. Павелко порекомендував Зозулю у виконком ФФУ. ФІФА дозволила Зозулі перейти у 4 клуб в нинішньому сезоні, а іспанський представник гравця прокоментував таку можливість.