УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Манчестер Юнайтед – Сельта: Анонс матчу Ліги Європи

11/05/2017
Манчестер Юнайтед – Сельта: Анонс матчу Ліги Європи

У четвер, 11 травня, відбудеться другий півфінальний поєдинок Ліги Європи, в якому Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд буде приймати іспанську Сельту.


Нагадаємо, що перший матч цих команд закінчився мінімальною виїзною перемогою підопічних Жозе Моурінью (1:0). У тій зустрічі єдиним голом відзначився молодий форвард манкуніанців Маркус Решфорд, красиво закрутивши м'яч у дальній кут зі стандарту.

Домашньою поразкою в Віго Сельта серйозно ускладнила собі завдання виходу у фінал турніру. Перед матчем-відповіддю в Англії букмекери практично не вірять в успіх підопічних Едуардо Беріццо. МЮ виглядає явним фаворитом не тільки цього протистояння, але і всієї Ліги Європи в цілому. Жодна з команд, які пройшли в четвірку найсильніших другого за значимістю євротурніру, не може похвалитися таким набором виконавців, які є у Червоних дияволів.


Однак сила Сельти абсолютно в іншому. Командні дії, боротьба до останнього на футбольному полі і характер – це те, на що розраховують вболівальники Кельтів перед матчем на Олд Траффорд. Колектив з Віго не просто так їде на туманний Альбіон, вони точно готові забити у ворота суперника і спробувати створити диво в Манчестері.