УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Тренер Шахтаря розповів, чи будуть сюрпризи при підготовці до нового сезону

15/06/2017
Тренер Шахтаря розповів, чи будуть сюрпризи при підготовці до нового сезону

У четвер, 15 червня, Шахтар першим з-поміж інших команд УПЛ вийшов з відпустки.

Португальський наставник гірників Паулу Фонсека розповів про підготовку до нового сезону.

– Відпочинок був коротким. Ми чудово розуміємо, що наш основний відпочинок – у грудні й січні. Тому повертаємося до роботи мотивованими. Багато хлопців ще не повернулося. Проте це гарна нагода подивитись у справі молодих гравців, наступні дні будуть корисними як для них, так і для нас.

У відпустці з'їздив у Португалії, побачився з родиною. Ми нікуди не поїхали, діти ще ходили до школи. Також побачився з батьками й скористався нагодою побути з друзями.

Чому так рано вийшли з відпустки? Нашу роботу майже сплановано, попереду місяць до Суперкубка. У Німеччині буде кілька товариських поєдинків. Звична підготовка, яку ми завжди проводимо перед сезоном. Протягом цього часу скористаємося моментом, щоб виправити або скорегувати фізичну готовність хлопців. А головне – нагадаємо їм, якою є ідея нашої гри.

Весь час працюватимемо з м’ячем, це наш стиль. Спершу займатимемось оборонними діями, після – атакою. Тренуємо ті елементи, які хочемо бачити в матчі. Тим паче ми вже маємо перевагу, адже футболісти знають, чого я хочу.
Щодо молоді з академії, то є бажання впізнати їх краще й дати їм зрозуміти, який футбол ми демонструємо. Для них важливо сприйняти принципи нашої гри, – передає слова Фонсеки офіційний сайт Шахтаря.