УКР
App for android App for apple

Українець Руденко розповів про настрій перед боєм в Москві

29/06/2017
Українець Руденко розповів про настрій перед боєм в Москві

Український боксер Андрій Руденко (31-2, 19 КО) розповів про настрій перед боєм з Олександром Повєткіним, який пройде 1 липня в Москві.

 "Я ще не зустрічався з боксерами з такою манерою бою, як у Олександра. Які добре володіли б ближнім боєм і добре наносили бокові удари, переводячи це на удари знизу, проводячи так звані "хрести". Таких опонентів, як Повєткін, у мене ще не було. Це буде перший мій бій з суперником такого плану, який добре володіє боєм на ближній і середній дистанції. 

Ви знаєте, на мене перед боєм психологічно нічого не тисне. Я налаштований на позитив і хочу показати себе з кращого боку. І викластися на всі сто відсотків. При підготовці до поєдинку нічого легкого в мене не було, ми добре відпрацювали. У мене було шість спаринг-партнерів, які під'їжджали по ходу збору. 

Ми міняли хлопців, щоб була різноманітність, і всі боксери по своїй манері ведення бою приблизно були схожі на Олександра. Але з яких вони країн – не скажу, це секрет. Спаринги були і по дванадцять, і по шістнадцять раундів", – розповів Руденко.


дивіться також: Лайфхак для жителя багатоповерхівки: як урізати платежі на третину

 Нагадаємо, на кону бою Руденко – Повєткін буде стояти два чемпіонські пояси: WBO International і WBА International. Бій буде судити росіянин.