УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Швейцарський жах: Динамо поступилося Янг Бойз та вилетіло з Ліги чемпіонів

03/08/2017
Швейцарський жах: Динамо поступилося Янг Бойз та вилетіло з Ліги чемпіонів

Перед повторним поєдинком Янг Бойз – Динамо журналісти раз по раз згадували штучний газон швейцарського стадіону. Керманича Динамо Олександра Хацкевич та гравців команди почали розпитувати про специфічне покриття арени Янг Бойз ще до початку матчу в Києві.


Поле все ж таки далось взнаки. До речі те, що штучне покриття гратиме на користь Янг Бойз відзначив і головний тренер швейцарців Аді Хюттер.

 Киянам ніяк не вдавалося ввімкнути максимальні швидкості. М’яч після відскоків від газону потрапляв до ніг господарів поля.
На 12-й хвилині матчу Морозюк не помітив, як Ассалє вибіг за спини, і зачепив футболіста Янг Бойз, який рухнув на газон. Арбітр указав на 11-метрову позначку. Оаро без проблем переграв Максима Коваля – 1:0.
На повторі можна розгледіти, що Ассалє знаходився в положенні поза грою, проте лайнсмен промовчав.

Швейцарці продовжували нагнітати, а динамівцям не вдавалось комбінувати в середині поля. Багато помилок в передачах, багато неточностей.

У другому таймі картина практично не змінилась – Янг Бойз біг вперед забивати другий м’яч, Динамо – відбивалось.

Декілька сейфів здійснив Максим Коваль. Спочатку виручив після удару через себе від Раве. А потім і після удару Беніто головою. Кияни відповіли виходом один на один від Ярмоленка, проте капітан не зумів реалізувати футбольний буліт.

Розв’язка відбулась в кінцівці зустрічі. Після чергового корнера біля воріт Динамо Лотомба, який вийшов на заміну, пробив головою, Коваль здавалось спіймав м’яч, проте не зміг зафіксувати шкіряного і той закотився у ворота.

Таким чином Динамо поступається з рахунком – 2:0 та вилітає з Ліги чемпіонів.

Голи: 1:0 – 12, пенальті Оаро, 2:0 – 89 Лотомба.
Янг Бойз: Вельфлі, Нуху, Беніто, фон Берген, Мбабу, Раві, Соу (Лотомба, 85), Саного, Ассалє (Нсаме, 75), Оаро, Фасснахт (Сулеймані, 74).

Динамо: Коваль, Кадар, Хачеріді, Віда, Морозюк, Сидорчук, Шепелев (Корзун, 70), Гармаш (Буяльський, 84), Ярмоленко, Мбокані, Гонсалес (Кравець, 90).