УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Динамо знову постраждало через поведінку фанатів

03/08/2017
Динамо знову постраждало через поведінку фанатів

Футбольний клуб Динамо отримав чергове покарання через дії ультрас. Наступний домашній матч УПЛ кияни проведуть за порожніх трибунах. Якщо порушення повториться, то дискваліфікація розтягнеться ще на один матч. 

Крім того, КДК ФФУ оштрафував Динамо на 115 тисяч гривень. Все через ультрас киян на матчі Суперкубка. Тоді вони кидали піротехніку на поле і ледь не зірвали матч.

– Це питання ми розглядали вдруге. Апеляційний комітет скасував рішення, яке ми прийняли в минулий раз, відправивши справу на додатковий розгляд. Багато що було проаналізовано. Всі пам'ятають, як проходив матч, все бачили, що відбувалося. Поведінка ультрас Динамо ми кваліфікували як дуже серйозне порушення.

Найбільша провина лежить на Динамо – клуб недопрацював з уболівальниками. Крім того, на 30-й хвилині Суперкубка фанати Динамо розмістили на трибунах заборонену символіку – кельтський хрест. Це транслювалося на всю Україну. Інспектори з безпеки та стюарди нічого не зробили. На нашу думку, винен клуб, що все так сталося, – цитує керівника КДК ФФУ Андрія Шумілова канал Футбол 1.
За поведінку фанатів на Суперкубку на 75 тисяч гривень оштрафований і донецький Шахтар. 

Відзначимо, що через поведінку вболівальників Динамо матч 1-го туру УПЛ з Чорноморцем (2:1) проводило без глядачів.