УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

Львів’янка Христина Береза – срібна призерка юніорського ЧС-2017 з боротьби

04/08/2017
Львів’янка Христина Береза – срібна призерка юніорського ЧС-2017 з боротьби

У місті Тампере (Фінляндія) у вівторок, 1 серпня, розпочався Чемпіонат світу з видів спортивної боротьби серед юніорів.

Після дводенних змагань борців вільного стилю, де українці залишилися без медалей, а вихованець Львівського училища фізичної культури Артем Джелема посів 14-е місце, у боротьбу вступили дівчата, пише ufk.lviv.ua.

У ваговій категорії до 51 кг срібною призеркою Чемпіонату-2017 стала випускниця Львівського училища фізичної культури Христина Береза. На шляху до фіналу Христина впевнено поборола казашку Гульсамал Нурлан, польку Аліцію Чизовіч (обох – на «туше»), Чао Таніяму з Японії (10:0) і Хоці Ляо з Китаю (8:2), а у фінальному поєдинку поступилась росіянці Ксенії Незговоровій (1:5).

Сьогодні, 4 серпня, у боротьбу вступають ще троє вихованок Львівського училища фізичної культури. Зокрема, у ваговій категорії до 48 кг однією з фавориток турніру є цьогорічна чемпіонка Європи серед юніорок Оксана Лівач. Її суперницею у стартовому поєдинку буде Яді Марія Дюфф з Канади.

У вазі до 63 кг на другокурсницю Ангеліну Лисак чекає вже достатньо титулована японка Юкако Каваї, а першокурсниця Дарина Туровчук у ваговій категорії до 72 кг зустрінеться з Елені Пьолла з Італії.