УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Реал вдруге обіграв Барселону і завоював Суперкубок Іспанії

17/08/2017
Реал вдруге обіграв Барселону і завоював Суперкубок Іспанії

У ніч з середи на четвер, 17 серпня, відбувся матч-відповідь Суперкубка Іспанії, в якому Реал на своєму полі приймав Барселону.

Після впевненої перемоги 3:1 на Камп Ноу в першому поєдинку мадридський клуб і в другій зустрічі здолав свого принципового суперника з рахунком 2:0.
Уже в дебюті матчу півзахисник Вершкових Марко Асенсіо, який поставив ефектну крапку красивим ударом в попередньому поєдинку, вивів свою команду вперед, створивши ще один шедевр. На четвертій хвилині гравець мадридців дальнім пострілом метрів з 25-ти відправив м'яч точно під поперечину воріт каталонців.

У Барселони були шанси зрівняти рахунок, проте свої моменти не змогли реалізувати Ліонель Мессі та Луїс Суарес. Реал після півгодини гри міг подвоювати перевагу, якби Лукас Васкес не потрапив у стійку, але все ж зробив це ближче до кінця першої половини зустрічі. На 39-й хвилині Марсело виконав передачу з лівого краю штрафного на Каріма Бензема, який, вискочивши з-за спини Самуеля Умтіті, прийняв м'яч і відправив його в сітку воріт каталонської команди.

На початку другого тайму у Мессі була чудова можливість скоротити відставання, проте Реал від пропущеного м'яча врятувала поперечина. На 70-й хвилині каркас воріт нівелював ще один реальний шанс каталонців забити. Після дальнього удару Мессі, на який зреагував Кейлор Навас, Суарес в падінні головою зіграв на добиванні, але потрапив у стіку. Реал же в другій половині зустрічі, організувавши ще кілька атак, спокійно довів поєдинок до перемоги.