УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Неймар подає зустрічний позов на “Барселону”

23/08/2017
Неймар подає зустрічний позов на “Барселону”

Адвокати нападника "ПСЖ" Неймара повідомили, що футболіст був здивований рішенням його колишнього клубу "Барселони" подати на бразильця в суд через нібито невиконання з боку гравця контрактних зобов'язань перед каталонським клубом.


"Повідомляємо, що Неймар і адвокати обізнані про новини про намір "Барселони" домагатися стягнення грошей через місцеві суди. Після отримання офіційних повідомлень і вивчення всіх деталей сторона захисту вживатиме всіх необхідних заходів в установленому порядку. Що стосується бонусів, пов'язаних з виконанням контракту в 2016 році, то вважаємо за необхідне повідомити, що гравцем ініційований процес підготовки і подачі документів в суди", – наводить текст заяви адвокатів Неймара Marca.

В "Барселоні" стверджують, що Неймар, який перейшов в "ПСЖ" за 222 мільйони євро, повинен виплатити синьо-гранатовим 8,5 мільйона євро за невиконання контрактних зобов'язань. У минулому році бразилець продовжив контракт з "Барсою" до 2021 року, і клуб хоче повернути бонус, виплачений гравцеві за підписання нового договору, а також 10% за прострочену заборгованість.

Представники Неймара 3 серпня скористалися опцією викупу в контракті гравця з "Барселоною" за 222 мільйони євро. Форвард в статусі вільного агента перейшов в "ПСЖ". Трансфер став рекордним в історії світового футболу.

Днями Неймар забив свій перший дубль за "ПСЖ", відзначившись двома голами в матчі з "Тулузою".