УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Коноплянка про матч із Туреччиною: всі фізично готові

02/09/2017
Коноплянка про матч із Туреччиною: всі фізично готові

Лідер збірної України прокоментував майбутній матч відбору до чемпіонату світу.


Півзахисник збірної України Євген Коноплянка розповів, у якому настрої підходить команда до поєдинку проти Туреччини.


"Більше працювали над тактикою, адже давно не бачилися, а нам потрібна зіграність. Це найголовніше на даний момент. Я бачу, що фізично всі готові, і тренерський штаб повинен бути згоден зі мною, тому в останній день повинні були відпрацювати свої козирі і спробувати їх використати"

Окремо гравець прокоментував і залежність "синьо-жовтих" від їхнього дуету з Ярмоленком. Коноплянка ввжає, що головне – команда, а не окремо взяті особистості.

"Не вважаю, що основна відповідальність лежить на мені і Ярмоленко, адже без команди ми будемо інші і не заб'ємо. Буду щасливий, якщо заб'є наш центральний захисник або опорник. Все залежить від того, як зіграє команда, а не одна або дві людини", – цитує слова Коноплянки телеканал Футбол 1.

Нагадаємо, що гра між збірними України та Туреччини відбудеться 2-го вересня, початок матчу о 21:45 за київським часом. Після 6 зіграних турів в активі підопічних Андрія Шевченка 11 залікових балів та 4 позиція. Сам Коноплянка у цьому відбірковому циклі зіграв 6 поєдинків, у яких зумів відзначитися 1 забитим м'ячем.