УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Шевченко прокоментував перемогу України в матчі з Туреччиною

03/09/2017
Шевченко прокоментував перемогу України в матчі з Туреччиною

Наставник збірної України зазначив приголомшливу підтримку харківських вболівальників

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підвів підсумки матчу 7-го туру кваліфікації ЧС-2018, в якому його команда здолала збірну Туреччини (2:0).


"Перш за все, хочу подякувати вболівальникам, які з таким ентузіазмом підтримували нас – це просто фантастика. Сподіваюся, збірну завжди там будуть підтримувати.


Ми добре вивчили збірну Туреччини, а кондиції наших гравців були в найкращому стані. По тактиці і по решті зіграли практично ідеальний матч. Якщо не брати до уваги помилок в деяких моментах, ми зіграли чудово. Всі задумки на гру були виконані. Хлопці хотіли грати в футбол і не відбивалися, грали правильно і раціонально, знаючи, що рано чи пізно знайдемо вільний простір. Наше завдання полягало в тому, щоб дочекатися свого моменту.


За організацією гри ми нарешті перетворюємося в ту команду, яку я бачу. Вдячний хлопцям за бажання працювати в правильному руслі, а результати прийдуть.


Сьогоднішній результат – це добре, але він змиється, якщо ми не виграємо на наступному тижні. Ми можемо вивезти з Ісландії нічию, але нам потрібна перемога. Потрібно швидко перемкнутися. Зараз на нас чекає тривалий переліт, тому матч буде важким. Потрібно вирвати цю перемогу. Можна порадіти, але рівно одну хвилину", – сказав Шевченко в ефірі каналу Футбол 1.