УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Ліга чемпіонів: “Шахтар” чекає в гості найрезультативнішу команду Італії

05/09/2017
Ліга чемпіонів: “Шахтар” чекає в гості найрезультативнішу команду Італії

 

Донецький "Шахтар" через сезон повертається до Ліги чемпіонів. На груповому етапі "гірники" зіграють з "Манчестер Сіті", "Наполі", "Феєноордом".

Перший матч підопічні Паулу Фонсека проведуть вже 13 вересня в Харкові на стадіоні "Металіст" проти бронзового призера Серії А. Команда Муріса Саррі вважається однією з найвидовищніших в Італії.

Неаполітанці без проблем перенесли втрату головного бомбардира команди Гонсало Ігуаїна і за минулий чемпіонат Італії забили у ворота суперників 94 голи. А якщо врахувати всі турніри, в яких бере участь "Наполі", то результативність клубу становить 2,3 гола за матч.

"Наполі" за вартістю складу займає друге місце в Італії, поступаючись тільки "Ювентусу", і 13-те місце серед всіх клубів групового етапу Ліги чемпіонів. Неаполітанці вчетверте візьмуть участь в основній сітці Ліги чемпіонів за останні сім років, і тільки один раз їм не вдалося подолати груповий етап.

Під час міжсезоння "Наполі" зробив чотири трансфери. До клубу прийшли Нікола Максимович (з "Торіно", 20 млн), Марко Рог ("Динамо" 3,13 млн), Адам Унас("Бордо", 10 млн) і Роберто Інглезе ("К'єво", 10 млн). Також у "Роми" був орендований Марко Руї.

При цьому команда не втратила жодного ключового гравця – це одна з основних причин успішного старту в новому сезоні – дві перемоги в чемпіонаті Італії (над "Аталантою" і "Вероною") і впевнений прохід "Ніцци" (двічі по 2:0) до плей-офф Ліги чемпіонів.