УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Форвард Динамо розповів, за рахунок чого можна досягти успіху

05/09/2017
Форвард Динамо розповів, за рахунок чого можна досягти успіху

Нападник київського Динамо Дьємерсі Мбокані у інтерв’ю офіційному сайту клуба розповів про підготовку до матчу проти Олександрії, відпочинок під час міжнародної паузи, а також прокоментував результати жеребкування Ліги Європи:

"Їздив додому, щоб трохи побути в колі сім'ї. Нічого особливого – майже весь час ми проводили вдома, також зустрічався з друзями і тренувався в залі з тренером з фізпідготовки, щоб перебувати у належній формі. Після цього повернувся до Києва.

Ми вже потроху почали готуватися до Олександрії, але ще чекаємо гравців, які мають скоро повернутися з розташування своїх збірних, і вже після цього приступимо до цілеспрямованої та повноцінної підготовки, щоб досягти позитивного результату.

Настрій відмінний, втім, як, і завжди. Тренуюся із задоволенням, попереду на нас чекає багато важливих і відповідальних матчів, як у чемпіонаті України, так і в Лізі Європи, і щоб досягти в них хорошого результату, необхідно багато працювати. Грати будемо двічі на тиждень – осінній період завжди дуже насичений і напружений. Але для нас це не вперше, ми всі професіонали, тож впораємося.

Я відчуваю довіру тренера, але вона проявляється не лише по відношенню особисто до мене. Всі гравці важливі для команди, і тренерська довіра відноситься до всього колективу. Звичайно, на полі кожен футболіст може бути сильним індивідуально, але успіху можна досягти лише завдяки командним діям. Тож наставник розраховує на всіх гравців однаково.
Жеребкування Ліги Європи? Я не дуже добре знаю Шкендербеу, а проти «Партизана» якось давно грав ще у складі бельгійського Стандарда – це досить сильна команда, як і Янг Бойз, з яким ми вже грали у кваліфікації Ліги чемпіонів. Ми виграли в Києві, вони – у себе вдома. Буде нелегко, потрібно добре налаштуватися, тим більше, що поле стадіону, на якому швейцарці грають свої домашні матчі, синтетичне і дуже важке", – цитує Мбокані офіційний сайт Динамо.