УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Екс-арбітр ФІФА: “Нехай Шевченко візьме телефон і подзвонить Луческу”

07/09/2017
Екс-арбітр ФІФА: “Нехай Шевченко візьме телефон і подзвонить Луческу”

Вівторкову перемогу над Україною Ісландія святкує скромно і зі смаком. "Їх Бекхем" Гюльфі Сігурдссон, який записав на свій рахунок обидва голи в ворота П'ятова, після матчу, напевно, міг би і вечірку закотити. А замість цього зайшов до магазину морозива в передмісті Рейк'явіка – Хабнарфьордюрі, де йому, звісно ж, платити за себе не довелося. Героя країни льоду пригостили айскрімом з двома кульками – лимонним за перший гол і кавовим за другий.

Лимонний, чи то пак кислий, післясмак залишив перший гол Сігурдссона і для нашої команди. Нагадаємо, йому передувало нанесення Гудмундссоном травми П'ятову, після чого ісландцям залишалося закотити м'яч у порожні ворота. "Це якесь свавілля, – поскаржився "Сегодня" в аеропорту перед поверненням до Києва засмучений кіпер "синьо-жовтих". – Я приймаю м'яч, в цей момент людина в'їжджає мені коліном в голову, а суддя дає грати".

"Треба переглянути цей спірний момент ще раз. Він вирішив всю гру, – вважає Шевченко. – Ми розгубилися, пропустили ще раз, почали поспішати".

"Моя думка – там був фол в атаці, – сказав екс-арбітр ФІФА Олег Орєхов. – Суперник зіграв в нашого воротаря, врізався в нього. Але Коллум розсудив, що це було ігрове зіткнення. Втім, рішення шотландця – останнє, на що можна списувати поразку. Скільки той гол супроводжувало наших помилок? Програли м'яч після ауту, дали супернику зону на фланзі, не підстрахували П'ятова… Нехай Шевченко візьме телефон і запитає у Луческу, як він почувається після двох голів у Харкові, і всі питання у нашого тренера відпадуть".

До речі, у вівторок судді повернули Луческу харківський "боржок" – в переможному для Туреччини матчі з Хорватією (1:0). Наш "улюбленець" Кашшаї не поставив явний пенальті в ворота турків, коли їх гравець рукою зняв м'яч з голови у Віди. "Кашшаї – один з найкращих арбітрів світу, – заявив Лучі. – Мені б дуже хотілося, щоб він працював в харківському матчі… Так, сьогодні він міг призначити 11-метровий у наші ворота, але його помилка була ненавмисною. Не те, що у іспанських рефері в Харкові!".