УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Моурінью брутально вилаяли і штовхнули

10/09/2017
Моурінью брутально вилаяли і штовхнули

Після матчу Сток Сіті – Манчестер Юнайтед (2:2) наставниик гостей Жозе Моурінью хотів потиснути руку кожному члену тренерського штабу суперника, але демонстративно обділив увагою головного тренера Стоку Марка Гьюза.
Чому так сталося, довідалося видання The Telegraph.

"Після одного з фолів Жозе хотів реорганізувати свою оборону і увійшов в технічну зону Гьюза, а той штовхнув його і в нецензурній формі сказав Моурінью піти геть (f*ck off). Також він попросив рефері вигнати Жозе на трибуни. В кінці португалець просто пройшов повз, оскільки не тисне руки після того, як його образили", – цитує видання своє джерело.

Після матчу Моурінью відмовився коментувати свою сутичку з Гьюзом, тоді як Марк чесно зізнався, що штовхнув португальця.

"Я штовхнув його, бо він був в моїй технічній зоні. Може тому він і не потиснув руку. Іноді менеджери з топ-6 не дуже добре приймають негативні результати. Через те, що вони до них не звикли, можуть іноді і неправильно реагувати. може він реагував неправильно, а може і, я, тому що у мене своя історія не-рукостискань. Так що, хто знає?", – зауважив Гьюз.