УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Це повинно було статися”: Мілан відсторонили на 2 роки від участі у єврокубках

27/06/2018
“Це повинно було статися”: Мілан відсторонили на 2 роки від участі у єврокубках

Це повинно було статися.

Sky Sport Italia повідомляє, що УЄФА вирішив дискваліфікувати Мілан на два роки від участі в єврокубках. Россонері зберігають за собою право на апеляцію рішення протягом десятиденного терміну.

ПОПУЛЯРНЕ: “Заради зустрічі з ним скасовувала концерти”: Уся правда про роман Сергія Реброва і Ані Лорак

Причина відсторонення від єврокубків пов'язана з порушеннями правил фінансового фейр-плей. Раніше УЄФА не прийняв проект угоди Мілана по врегулюванню проблем з дотриманням фінансового фейр-плей.

У той же час, офіційного підтвердження на сайті УЄФА про відсторонення міланського клубу поки немає. Ця затримка може дозволити власникові клубу Лі Юнхун знайти необхідні кошти для погашення боргів перед подачею апеляції до Арбітражного суду Лозанни.

Одним з таких варіантів був продаж американському бізнесменові Рокко комісії частини акцій клубу. Однак сьогодні інформував про відмову китайця розлучатися з Міланом.

За підсумками минулого сезону россонері фінішували на 6-му місці в Серії А і отримали право на участь у наступному розіграші Ліги Європи. Однак тепер замість них місце в ЛЄ займе Фіорентина, а Атланта виступатиме замість кваліфікації в груповому раунді турніру.