УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

Бенкет для хокеїстів у датському готелі: горілка та ікра на 26 мільйонів

23/05/2018
Бенкет для хокеїстів у датському готелі: горілка та ікра на 26 мільйонів

Збірна Росії, вилетівши з чемпіонату світу, влаштувала в датському готелі справжній бенкет

Фінське видання Iltalehti розкрило деякі деталі перебування збірної Росії на чемпіонаті світу з хокею в Данії.
 
Стверджується, що через достроковий виліт команди зі світової першості в чвертьфіналі, вже став відомий рахунок за перебування в одному з датських готелів. Він склав приблизно 26 мільйонів рублів (355 тисяч євро). Найбільше росіяни витрачали на горілку та ікру.
 
"У них було реально багато ікри. Я рідко бачив таких злих і розчарованих клієнтів, як в четвер, коли Росія вилетіла від Канади. Після поразки горілка текла струмом разом з ікрою", — цитує Iltalehti нібито одного зі співробітників готелю.

Однак прес-служба готелю Tivoli Hotel and Congress Center спростувала цю інформацію.

"Під час перебування російська команда була постійно на зв'язку з шеф-кухарем готелю, який переконався, що їжа, яка подається, відповідає дієті гравців на час чемпіонату світу. Готель не подавав алкогольних напоїв команді за той час, що вона залишалася у нас. Готель Tivoli Hotel and Congress Center категорично спростовує зміст статті, яка не ґрунтується на фактах ", – заявив генеральний менеджер готелю Якоб Еллерманн.

 

Зазначимо, що збірна Росії вилетіла на стадії 1/4 фіналу чемпіонату світу, програвши збірній Канади з рахунком 4:5 (ВІД).


Принциповий поєдинок між Олімпійської збірної Росії і США (4:0) на Олімпіаді в Пхьончхані відзначився бійкою за участю російського нападника СКА Миколи Прохоркина і декількох хокеїстів американської команди.

Інцидент стався біля воріт Василя Кошечкіна під завісу другого періоду, коли рахунок на табло вже був 2:0 на користь росіян.

У бійці брали участь автор дубля Прохоркін і американські хокеїсти. В ході замісу російський хокеїст втратив шолом, але продовжив вести боротьбу з опонентами. У результаті суддя видалив Прохоркина на дві хвилини. На лаву для оштрафованих також поїхав американець Кріс Бурк.